Ειδήσεις

Πρεμιέρα για το Μουντομπάσκετ με το πρώτο μεγάλο ματς Καναδάς-Γαλλία

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ ξεκινά σήμερα στις Φιλιππίνες και το πρώτο μεγάλο ματς του προγράμματος είναι στις 16:00 ανάμεσα στον Καναδά και τη Γαλλία* με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για τη διοργάνωση! 

Οι Καναδοί έχουν επτά παίκτες από το ΝΒΑ στο ρόστερ τους και το μεγάλο αστέρι τους τον Shai Gilgeous-Alexander, ενώ οι περισσότεροι τους θεωρούν φαβορί για ένα μετάλλιο, αλλά το πρώτο τους ματς είναι κόντρα σε μία από τις λίγες ομάδες που οι ειδικοί θεωρούν ότι μπορεί να κοντράρει τις ΗΠΑ, την Γαλλία.

Η Γαλλία έχει στη βασική της πεντάδα παίκτες όπως τον Rudy Gobert, τον Evan Fournier, τον Batum και τον De Colo, ενώ και οι αναπληρωματικοί τους είναι στο υψηλότερο επίπεδο με τον Fall του Ολυμπιακού να είναι μόλις ο… τρίτος σέντερ στο ρόστερ! 

Η νίκη του Καναδά δίνει απόδοση 2.06 και η νίκη της Γαλλίας δίνει απόδοση 1.94, ενώ στις εκατοντάδες ειδικές αγορές που μπορείτε να βρείτε για τους αγώνες του Μουντομπάσκετ, μπορείτε να ποντάρετε στο χάντικαπ, σε Over Under συνολικών πόντων και σε ειδικά στοιχήματα παικτών. Για παράδειγμα, το να πετύχει πάνω από 24.5 πόντους ο Shai Gilgeous-Alexander δίνει απόδοση 2.00. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *