Ειδήσεις

10 ευρώ δώρο με Κύπρο και προκριματικά Μουντιάλ!

on

Κάθε μέρα είναι μία διαφορετική πρόκληση. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ σημαντικές για την Κύπρο που έχει την ευκαιρία και διατηρεί τις πιθανότητες, της πρόκρισής της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μέσω των προκριμάτικών.

Σήμερα αγωνίζεται απέναντι στην Ελλάδα στο ΓΣΠ και έχει ακόμα ελπίδες για να μπορέσει να παραμείνει στο κυνήγι της τεράστιας πρόκλησης. Αυτό σε… αναγκάζει να στηρίξεις την Κύπρο και γενικά να ασχοληθείς με προκριματικά του Μουντιάλ. Από την μεριά μας βέβαια, μπορούμε να σου δώσουμε ένα ακόμα κίνητρο για να το κάνεις αυτό. Ποιον;

Να κερδίσεις 10 ευρώ ακόμα για να παίξεις στα ματς των προκριματικών μέχρι και τις 10/10 όπου και τελειώνει η φάση.

Παίζοντας λοιπόν τα παιχνίδια της εν λόγω φάσης, μπορείτε να κερδίσετε αυτόματα 10 ευρώ δωρεάν στοίχημα! Πως; Αρκεί να πατήσετε εδώ για να μάθετε κάθε λεπτομέρεια και να στηρίξετε τα δελτία σας, με δωράκι που δύσκολα κανείς βρίσκει.

Μιλάμε για την εταιρεία που έχει σούπερ προσφορά για τους φίλους του παρολί στοιχήματος και αν το στοίχημα σας χάσει από μόνο μια επιλογή επιστρέφεται το ποντάρισμα  πίσω!  

Ταυτόχρονα εδώ σου δίνεται  η ευκαιρία να έχεις ένα τεράστιο μπόνους με την εγγραφή σου, ενώ σου επιστρέφει και τα λεφτά σου όταν η… λευκή ισοπαλία σου χτυπά την πόρτα. Διαθέτει φοβερό παιχνίδι μέσα από το κινητό σου και σε στέλνει στα ουράνια σε Champions League και Europa..

About Χριστοφής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *