Προγνωστικά

Βέλγιο – Πολωνία: Για το γκολ με… μανία

on

Βέλγιο – Πολωνία (21:45): Βαριά ήττα και μάλιστα εντός έδρας για τους Βέλγους στην πρεμιέρα τους στο Nations League. Η Ολλανδία έκανε… πάρτι στις Βρυξέλλες, σε ένα ματς αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου. Ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 στο 61’, μείωσε στο τελικό 1-4 ο Μπατσουαγί στις καθυστερήσεις. Ταμείο για τη στήλη με το Goal/Goal και over 2,5 έστω και στο φινάλε της αναμέτρησης. Με το Βέλγιο, πάντως, να προβληματίζει έντονα κυρίως από την τραγική αμυντική λειτουργία.

Αντίθετα με τους Βέλγους, οι Πολωνοί ξεκίνησαν με το δεξί στον όμιλο. Έστω κι αν χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή. Ο Γουίλιαμς άνοιξε το σκορ για την Ουαλία στο 52’, ο Καμίνσκι στο 72’ και ο Σφιντέρσκι στο 85’ έφεραν την ανατροπή και το τελικό 2-1 για τους Πολωνούς. Γενικά οι Πολωνοί μέσα στην έδρα τους έχουν δείξει πολλές φορές τη δύναμή τους. Και μέσω αυτής κατάφεραν να πάρουν και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Βέλγιο – Πολωνία (21:45): Οι Βέλγοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Και φυσικά να μη δουν Πολωνία και Ολλανδία να ξεφεύγουν βαθμολογικά. Θα πρέπει πάντως να μην αφήνουν στο γήπεδο να επικρατεί ένα ποδοσφαιρικό… χάος. Απέναντι στην Ολλανδία το Βέλγιο είχε 15 τελικές και ο αντίπαλος 14. Ήταν ωστόσο προφανές πως όλο αυτό δεν βόλεψε τους Βέλγους. Και δεν αποδείχτηκαν αποτελεσματικοί και άφησαν πολλούς κενούς χώρους, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να τους εκμεταλλευτούν.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η λογική λέει πως το Βέλγιο θα αλλάξει κάπως σκεπτικό. Ναι μεν η δύναμή του είναι από τη μέση και μπροστά, αλλά χρειάζεται ισορροπία. Και μεγαλύτερη συγκέντρωση στις κόντρα επιθέσεις των αντιπάλων. Έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες 15 ολόκληρα χρόνια, από το μακρινό 2007, όταν η Πολωνία είχε επικρατήσει με 2-0 για τα προκριματικά του EURO 2008. «Δυνατή» η απόδοση στο over ανάμεσα σε δύο ομάδες επιθετικές. Θα πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ στο 1.85.

About Χριστοφής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *