Προγνωστικά

Πορτογαλία – Τσεχία: Στην… τσίτα από νωρίς

on

Πορτογαλία – Τσεχία (21:45): Όπως έχουν τα δεδομένα μετά από δύο αγώνες, είναι το ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Πορτογαλία και Τσεχία από 4 βαθμούς, Ισπανία 2, Ελβετία χωρίς πόντο. Στο στοίχημα, πάντως, η ομάδα του Σάντος δίνεται ως το μεγάλο φαβορί, με τον «άσο» να δίνεται γύρω στο 1.40. Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν στο Euro 2012, με την Πορτογαλία να κερδίζει 1-0 με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο! Φοβερό!

Μετά το 1-1 στην πρεμιέρα εκτός με την Ισπανία, σε ένα ισορροπημένο ματς, η Πορτογαλία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ελβετία. Τη διέλυσε με 4-0, με το σκορ να είναι 3-0 στο 39’ με δύο γκολ του Ρονάλντο. Και ξέρει πως με νίκη εδώ, κάνει καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην τελική φάση. Επόμενο παιχνίδι της είναι με την Ελβετία εκτός (12/6).

Η Τσεχία, χωρίς να είναι καλύτερη, νίκησε 2-1 την Ελβετία στην πρεμιέρα των ομίλων. Και με την Ισπανία προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση (2-2) στο 90’ από τον Ίνιγκο Μαρτίνεζ. Σίγουρα «πόνεσε» αυτό, μιας και ήταν προ των πυλών μίας πολύ μεγάλης επιτυχίας. Δεν κερδίζεις κάθε μέρα τους Ισπανούς. Συν το ότι θα απομακρυνόταν οριστικά από το ενδεχόμενο της 4ης θέσης.

Πορτογαλία – Τσεχία (21:45): Δεν είναι απίθανο να έχει αρκετά γκολ το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα ποντάρουμε να έχει ένα. Ένα νωρίς, για την ακρίβεια. Πάμε στοίχημα με το Γκολ πριν το 27’, στο 1.83. Σε καλή κατάσταση δείχνει η Πορτογαλία, περιμένουμε να μπει δυνατά. Στην τελική, ας έρθει 1-0 (ή 0-1), με ένα γκολ στο χρονικό περιθώριο που έχουμε θέσει.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *