Προγνωστικά

Λιλ-Αμιέν: Διαφορά ποιότητας

By

on

Λιλ-Αμιέν: Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν να κρατηθούν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Το πρόγραμμα δεν τους βολεύει καθόλου αφού αναμετρώνται συνέχεια με ομάδες από το πάνω ράφι.

Ligue 1, Λιλ-Αμιέν (21:45): Οι γηπεδούχοι δεν φοβούνται τα ύψη. Με τη νίκη επί της Καέν, διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης και κλείνουν το μάτι στο Champions League.

Ο Γκαιτιέ είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει πολλούς τραυματισμούς και το συγκρότημα του είναι έτοιμο ν’ αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, που θα της παρουσιαστεί. Ο άνθρωπος πάνω στον οποίο έχει στηριχτεί το φετινό οικοδόμημα είναι ο Νικολά Πέπε, που έχει σημειώσει 12 τέρματα. Αν ο 23χρονος στράικερ είναι σε κέφια και τροφοδοτηθεί σωστά, τότε η Λιλ έχει πολλές πιθανότητες να βάλει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Αμιέν είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Αν δεν αρχίσει να μαζεύει πόντους, τότε γρήγορα θα βρεθεί στη θέση είτε της Μονακό, είτε της Ντιζόν. Κανείς δεν την κατηγορεί πως δεν προσπαθεί, όμως πλέον χρειάζονται αποτελέσματα, καθώς η Ligue 2 δεν είναι πολύ μακριά. Το έργο του Πελισιέ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όταν έχει ν’ αντιμετωπίσει τις απουσίες των Adenon, Cornette, Ghoddos και Konate. Το Stade Pierre-Mauroy δεν είναι από τα εύκολα γήπεδα για να ξεκινήσει η βαθμοθηρία μιας ομάδας.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Ligue 1, Λιλ-Αμιέν (21:45): Δεν επιθυμούμε να ρισκάρουμε σε μεγάλο βαθμό σ’ αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε από τη Λιλ να πάρει τους βαθμούς της νίκης, αλλά όχι πολύ άνετα. Ο απλός άσος μ’ απόδοση 1,60 στην Winmasters, μας κάνει και μας περισσεύει.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...