Προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας: Στο 1.83

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας, για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (22:00): Νοκ άουτ παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Δύσκολη, μα πολύτιμη, νίκη με 1-0 επί της Μπέρνλι εκτός έδρας, σημείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το υπέροχο τελείωμα του Μπρούνο Φερνάντες. Δεν έκανε κάποιο σούπερ παιχνίδι, αλλά ειδικά τώρα που δεν παίζει καλά και που έχει και αρκετά ζητήματα εσωτερικά, είναι ακόμη πιο σημαντικό να κερδίζει. Στάθηκε τυχερή σε κάποια σημεία, αλλά και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. Θυμίζουμε, προερχόταν από 3 διαδοχικές ήττες (Άρσεναλ 3-1, Μπράιτον 3-1, Μπάγερν Μονάχου 4-3) και όσο να ‘ναι δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, η Γιουνάιτεντ είναι. Ήδη έχει τεθεί εκτός πρωταθλήματος, ούσα ήδη στο -9 από την κορυφή και την συμπολίτισσά της.

Για την ιστορία, παίζει δύο σερί ματς με την Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», το δεύτερο είναι το Σάββατο 30/9 για την Premier League, ενώ συνολικά είναι 4 τα σερί εντός έδρας μαζί με Γαλατασαράι (3/10) και Μπρέντφορντ (7/10). Αν βάλουμε ακόμη τα επόμενα με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (εκτός) και Κοπεγχάγη (εντός), μας κάνουν μία σειρά 6 αγώνων που μπορεί να κάνει το 6/6 και να πάει στο ντέρμπι με τη Σίτι με άλλη ψυχολογία. Εκτός είναι οι Σο (αριστερό μπακ), Μαλάσια (αριστερό μπακ), Γουάν-Μπισάκα (δεξί μπακ), Τραορέ (μεσοεπιθετικός), επιστρέφουν Βαράν, Μάουντ. Πιθανό να ντεμπουτάρει ο Τούρκος πορτιέρο, Αλτάι Μπαγιντίρ.

Η Κρίσταλ Πάλας δεν έκανε καλό παιχνίδι και έμεινε στο 0-0 με τη Φούλαμ. Περισσότερο ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Όπως δεν ήταν καλή ούτε στην ήττα που προηγήθηκε, αυτό το 3-1 από την Άστον Βίλα. Δύο νίκες έχει ως τώρα στη σεζόν, σε επίπεδο πρωταθλήματος, πρώτα ήρθε το άνετο 1-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (την… αδικεί ότι δεν έβαλε παραπάνω γκολ) και το 3-2 επί της Γουλβς, όπου και στα δύο ματς ήταν φουλ δημιουργική. Κοινώς, ως τώρα είναι στους 8 βαθμούς, μια χαρά συγκομιδή. Επίσης, στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας απέκλεισε την Πλίμουθ (Championship) με 4-2 εκτός έδρας, αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο λεπτό του β’ ημιχρόνου, με χατ τρικ του Ματετά και ένα γκολ του Έντουαρντ. Δίνονται εκτός οι Ολίσε (εξτρέμ), Φράνκα (μεσοεπιθετικός), Τόμκινς (κεντρικός αμυντικός) και Λερμά (μέσος).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (22:00): Θα κάνει ορισμένες αλλαγές ο Τεν Χαγκ, δεν έχει να χάσει κάτι η Κρίσταλ Πάλας. Πάμε με το Goal/Goal στο 1.83.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *