Προγνωστικά

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Άλλη κλάση

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα, για το πρωτάθλημα στη La Liga.

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα (22:30): Τι το ήθελε να προηγηθεί; Η Μαγιόρκα πήρε προβάδισμα στην Καταλονία απέναντι στη Χιρόνα με πέναλτι του Μουρίτσι, όμως η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Και δέχτηκε τη συντριβή, δεχόμενη πέντε τέρματα συνολικά. Είναι χαρακτηριστικό πως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν τα τέσσερα απ’ αυτά στο πρώτο μέρος, φτάνοντας το σκορ στο 4-1 στην ανάπαυλα, 5-1 στη συνέχεια, πριν μειώσει ο Πρατς στο 89′ και στο 95′ στο τελικό 5-3. Ανέλαβε την ευθύνη ο Αγκίρε για τη βαριά ήττα, έχει πέντε βαθμούς μετά από έξι ματς και έχει ακόμα ένα δύσκολο ματς όπως είναι αυτό με την Μπαρτσελόνα, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ξανά εκτός ο στόπερ Αντόνιο Ραΐγιο, νέα απουσία ο μπακ-χαφ Λάτο.

Απίθανη ανατροπή από την Μπαρτσελόνα και κορυφή στη βαθμολογία, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο. Στο 80′ του εντός έδρας αγώνα με τη Θέλτα οι Καταλανοί ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά μέσα σε εννιά λεπτά γύρισαν την κατάσταση. Δύο γκολ από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ένα ο Κανσέλο που είχε και μία ασίστ. Ρίσκαρε πολύ ο Τσάβι και εν τέλει του βγήκε, η εικόνα πάντως της Μπάρτσα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Έξι συνεχόμενες νίκες μετράει η Μπαρτσελόνα σε Ισπανία και Ευρώπη. Τραυματίστηκε σοβαρά ο Φρένκι ντε Γιονγκ και θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα, εκτός παραμένει και ο Πέδρι. Αναμένεται να προχωρήσει σε rotation ο Τσάβι αφού ακολουθεί νέο ματς την Παρασκευή.

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα (22:30): Πολλά αμυντικά προβλήματα έβγαλε η Μπαρτσελόνα, έπαιξε για τα καλά με τη φωτιά και ίσως το δίκαιο να μην ήταν να φύγει ηττημένη από το γήπεδο η Θέλτα με την εικόνα που είχε. Η Μαγιόρκα πάντως δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να τη σταματήσει αν οι Καταλανοί πιάσουν τα επίπεδα που μπορούν. Θα επιλέξουμε 2 & Over 1,5 σε απόδοση 1.93.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *