Προγνωστικά

Μίνστερ – Μπάγερν Μονάχου: Δυνατή επιλογή

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μίνστερ – Μπάγερν Μονάχου, για το Κύπελλο Γερμανίας.

Μίνστερ – Μπάγερν Μονάχου (21:45): Αγώνας για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας και είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της που η Μίνστερ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, η πρώτη ήταν το 2014 υπέρ των πρωταθλητών Γερμανίας. Παίζει στην 3η κατηγορία, όπου επέστρεψε φέτος! Δεν έχει κάνει και την καλύτερη εκκίνηση, πάντως. Προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τη Λούμπεκ και σε σύνολο 7 αγώνων έχει 2-2-3 και 7-10 γκολ. Οι μοναδικές επιτυχίες της είναι το εκτός έδρας 2-0 επί της Σαντχάουζεν και το εντός έδρας 3-1 επί της Ίνγκολσταντ. Όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο, αλλά στο πρωτάθλημα έχει κρατήσει μόλις μία φορά το μηδέν παθητικό. Η κλήρωση τής έφερε τον πιο δύσκολο αντίπαλο και το θέμα να μπορέσει να το ευχαριστηθεί και να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Με τρία γκολ (και 2 ασίστ) του Κέιν, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε την Μπόχουμ με 7-0, φανερώνοντας τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, μιας και η πρωταθλήτρια τελείωσε τον αγώνα με κοντά στις 20 τελικές εντός εστίας! Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά το 2-2 στο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν και πριν πάει να παίξει νέο ντέρμπι στη Λειψία, έχει να βγάλει την υποχρέωση στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα, είμαστε το φαβορί», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Τόμας Τούχελ. Προς επιστροφή ο Γκερέιρο (δεν έχει παίξει ακόμη με τη νέα του ομάδα), εκτός ο Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος τόσο ο Ουπαμεκανό (κεντρικός αμυντικός) όσο και ο Μιν Γιάε Κιμ (κεντρικός αμυντικός).

Μίνστερ – Μπάγερν Μονάχου (21:45): Προφανώς και θα κάνει rotation ο Τούχελ, αλλά είναι δεδομένο ότι θέλει πολύ την πρόκριση. Την ώρα που βρίσκουμε το Over 3,5 μόλις στο 1.48, θα… ρισκάρουμε με το Over 2,5 ημίχρονο στο 2.95. Σε αυτήν την τιμή, αξίζει το όποιο ρίσκο.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *