Προγνωστικά

Τρανμίρ-Τότεναμ: Το Κυπέλλο δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο

By

on

Τρανμίρ-Τότεναμ: Οι γηπεδούχοι θα πάνε για το κόλπο-γκρόσο, όμως δύσκολα θα τα βγάλουν πέρα με τους “πετεινούς”. Προτεραιότητά τους είναι η League Two.

FA Cup, Τρανμίρ-Τότεναμ (21:45): Οι παίκτες του Ποκετίνο είναι εντός των στόχων τους σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν. Στο Κύπελλο όλοι θα είναι ευχαριστημένοι μόνο με την κατάκτησή του.

Η Τρανμίρ δεν θεωρείται μεγαθήριο του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας. Μάλιστα δεν συγκαταλέγεται καν στις ισχυρές δυνάμεις της League Two κι αυτό όσο να ναι κάνει το έργο των φιλοξενούμενων θεωρητικά πιο βατό. Ο κόουτς Μέλον εννοείται πως θα χρησιμοποιήσει τη βασική του ενδεκάδα, θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες (αν υπάρχουν) για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Τότεναμ φυσικά και στοχεύει ψηλά στο θεσμό των εκπλήξεων. Μάλιστα η ίδια δεν θέλει να πέσει θύμα της Τρανμίρ και περιμένουμε να κερδίσει. Σίγουρα ο Ποκετίνο θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του και θα κάνει αλλαγές στα πρόσωπα, όμως δεν θα δει το ματς σαν αγγαρεία. Αυτό φωνάζει και στους παίκτες του, οι οποίοι αρέσκονται να τα θαλασσώνουν σε ματς, που θεωρούνται φαβορί. Κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί απέναντι σ’ έναν αντίπαλο πολύ χαμηλής δυναμικότητας.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

FA Cup, Τρανμίρ-Τότεναμ (21:45): Περιμένουμε από τους “πετεινούς” να μην υποτιμήσουν την αντίπαλό τους και να την ρίξουν γρήγορα στο καναβάτσο. Το 2ημ./2τελ., προσφέρεται 1,65 στην  Winmasters και θα το αγοράσω. Τώρα αν ψάχναμε μία πιο ελκυστική απόδοση θα πηγαίναμε στο G/G, που δίνει 2,20.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...