Προγνωστικά

Ίντερ Εσκάλντες – Βίκινγκουρ: Για την πρόκριση στον επόμενο γύρο

on

Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες – Βίκινγκουρ (22:30): Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προκριματική φάση του Champions League. Διεξάγεται στο ‘Viking Stadium’ του Ρέικιαβικ. Η Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες απέκλεισε τη Λα Φιορίτα στον προηγούμενο γύρο. Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο όμως έφτασε στην ανατροπή. Ο Σολντεβίλα σκόραρε δις (55′, 66′) στο δεύτερο ημίχρονο και της χάρισε την πρόκριση. Τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Ανδόρα. Με 42 βαθμούς, ρεκόρ 12Ν-6Ι-3Η και γκολ 42-15. Διατηρεί το πλεονέκτημα της στα playoffs, με 50 βαθμούς και στο +3 από τη 2η Σάντα Κόλομα.

Η Βίκινγκουρ έδειξε τα δόντια της στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης. Όταν και διέλυσε 6-1 την Λεβάντια Ταλίν! Μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστική. ΜακΛάγκαν, Ίνγκασον, Σίγκουρτσον, Χάνσεν, Γκούντγιονσον και Μάγκνουσον οι έξι διαφορετικοί σκόρερ στον θρίαμβο της ισλανδικής ομάδας. Στις εγχώριες διοργανώσεις μοιράζεται την 2η θέση με τις Στιαρνάν και Βαλούρ, στους 19 βαθμούς και στο -8 από την πρωτοπόρο Μπρέινταμπλικ. Με ρεκόρ 6Ν-1Ι-3Η και γκολ 22-16. Συνεχίζει την πορεία της στο Κύπελλο καθώς κατατρόπωσε με σκορ 7-0 τη Χάουκαρ.

Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες – Βίκινγκουρ (22:30): Εικόνα ειδικά της Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες είναι πρακτικά αδύνατο να έχει κανείς. Η ανάγνωση της γίνεται βάσει δεδομένων και αριθμών. Είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα της Ανδόρας, αλλά μιλάμε για ένα πρωτάθλημα πολύ χαμηλής δυναμικής. Εκεί τουλάχιστον δείχνει άνεση στο σκοράρισμα και καλή αμυντική λειτουργία. Όμως το Champions League είναι άλλη ιστορία. Ακόμη και απέναντι σε μια ισλανδική ομάδα. Σαφώς ανώτερη η Βίκινγκουρ, επίσης ομάδα που παίζει σε χαμηλής δυναμικής πρωτάθλημα αλλά σίγουρα καλύτερο από της Ανδόρας. Κόντρα και στους Εσθονούς της Λεβάντια, η Βίκινγκουρ έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Θέμα σύγκρισης των ομάδων δεν τίθεται, η Ίντερ θα τα δώσει όλα στην άμυνα και ό,τι βγει. Μπάλα είναι, όλα γίνονται, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει η Βίκινγκουρ να έχει… αυτοκτονικές τάσεις για να μην πάρει αυτό που θέλει. Θα πάμε στοίχημα με 2 ημίχρονο – 2 τελικό & over 2,5 γκολ στο 1.87.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *