Προγνωστικά

Ίπσουιτς – Γουλβς: Και όπου βγει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίπσουιτς – Γουλβς, για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ίπσουιτς – Γουλβς (21:45): Αγώνας για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Νοκ άουτ παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η Ίπσουιτς επέστρεψε φέτος στην Championship και ως τώρα, σε 8 αγωνιστικές, πηγαίνει… τρένο. Μετά το εντυπωσιακό 4-3 επί της Μπλάκμπερν, έφτασε τις 7 νίκες, ενώ έχει χάσει μόλις ένα ματς, το εντός έδρας 4-3 από τη Λιντς, στα τέλη Αυγούστου. Στο τελευταίο παιχνίδι της, ήταν κλάσεις ανώτερη και «κλείδωσε» τη νίκη της με το γκολ του Λουόνγκο στο 79’. Τα πρώτα τρία, για την ιστορία, τα είχε βρει μέχρι το 25’ της αναμέτρησης! Η έως τώρα εντυπωσιακή πορεία τη φέρνει στην κορυφή με 21 βαθμούς, όσους έχει και η Λέστερ. Επίσης, στο Λιγκ Καπ Αγγλίας δίνει τον τρίτο της αγώνα, έχοντας αποκλείσει πρώτα την Μπρίστολ Ρόβερς με 2-0 και ακολούθως τη Ρέντινγκ στα πέναλτι. Δίνονται εκτός ο Ντονασιέν (κεντρικός αμυντικός) και ο Γουόλτον (τερματοφύλακας).

Η Γουλβς εξακολουθεί να βγάζει προβληματική εικόνα στο σύνολο της σεζόν, στα ως τώρα παιχνίδια που έχει παίξει. Η καλύτερή της εμφάνιση ήταν στην πρεμιέρα, στην ήττα της με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προ ημερών, έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Λούτον και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που πήρε αποτέλεσμα. Δεν είχε καλή εικόνα και έπαιζε από το 39’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπελεγκάρντ. Μία νίκη έχει όλη κι άλλη στο πρωτάθλημα, το διπλό με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» επί της Έβερτον. Μόνο στο ματς με τη Γιουνάιτεντ δεν βρήκε δίχτυα, ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλα ως τώρα. Επίσης, ξεκίνησε από τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου νίκησε εύκολα την Μπλάκπουλ (5-0), ομάδα της League One. Πέρα από τον τιμωρημένο Μπελεγκάρντ (μέσος), δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα. Αμφίβολος δίνεται ο Χοτζ (μέσος).

Ίπσουιτς – Γουλβς (21:45): Αποδεκτό το 1.80 του Over 2,5 και εκεί θα πάμε στοιχηματικά. Σκοράρει με άνεση η Ίπσουιτς και δείχνει σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τη Γουλβς που παίζει μία κατηγορία πάνω αλλά προβληματίζει.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *