Προγνωστικά

Μπόκα Τζούνιορς – Κορίνθιανς: Προσεκτικές ξανά

on

Μπόκα Τζούνιορς – Κορίνθιανς (03:30): Δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο σπουδαίων ομάδων, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με τους… λογαριασμούς να μένουν ανοιχτοί, έπειτα από το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Βραζιλία. Θυμίζουμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, άρα σε οποιαδήποτε ισοπαλία το ματς θα οδηγηθεί απευθείας στα πέναλτι, μιας και δεν υπάρχει παράταση.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, με την Κορίνθιανς να επικρατεί 2-0 στην έδρα της, ενώ το παιχνίδι στην Αργεντινή είχε τελειώσει 1-1. Αυτό το 0-0 ήταν το όγδοο συνεχόμενο μεταξύ τους παιχνίδι που είχαμε το under 2,5 γκολ να κάνει τη εμφάνισή του.

Μπόκα Τζούνιορς – Κορίνθιανς (03:30): Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ματς με τις δύο ομάδες να είναι «μαζεμένες» και προσεκτικές προκειμένου να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. 10-7 τα σουτ, 55-45 η κατοχή της μπάλας, πήρε αυτό που ήθελε η Μπόκα. Πρώτος της στόχος ήταν να φύγει με το μηδέν και πλέον με νίκη στην έδρα της θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πολύ δύσκολο παιχνίδι, οριακό θα λέγαμε με τις αποδόσεις να δίνουν φαβορί την Μπόκα κυρίως λόγω της έδρας. Αλλά σε τρεις φετινές αναμετρήσεις με την Κορίνθιανς δεν έχει νίκη. Fun bet να κριθεί το ματς στα πέναλτι σε απόδοση 5.00. Όσο για βασική πρόταση; Πάμε στοίχημα με Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.92.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *