Προγνωστικά

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Με τη δύναμη της Τούμπας

on

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας (20:30): Την κακή εμφάνισή του «πλήρωσε» ο ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία και το «πλήρωσε» με τον χειρότερο τρόπο. Ηττήθηκε 2-0 στη Σόφια και τώρα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να μείνει ζωντανός και με τρία και πάνω για να προκριθεί. Αν μπορεί να το γυρίσει; Μπορεί. Αρκεί να παρουσιάσει αρκετά καλύτερη εικόνα από αυτήν στον πρώτο αγώνα. Στο στοίχημα, πάντως, όπως είναι λογικό, δίνεται φαβορί να πάρει το ματς. Στο 1.50 βρίσκουμε τον «άσο», για την ακρίβεια, ενώ η πρόκριση ΠΑΟΚ δίνεται στο 3.00.

Στη διάθεση του Λουτσέσκου έχουν τεθεί Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Λύρατζης και Μιχάι. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Σάστρε, αλλά και οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, Μιχαηλίδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στον πρώτο αγώνα, ίσως περισσότερο για να «πάρει» ένα βάρος από τους ποδοσφαιριστές του. Βέβαια, για να έχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ να το γυρίσει, θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα. Προφανώς και είναι καλύτερος, αλλά το θέμα είναι να το δείξει κιόλας.

Ενδεχομένως ούτε στην ίδια τη Λέφσκι Σόφιας να περίμεναν όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα. Τα γκολ του Ουέλτον (1’) και του Μπάρι (19’) της έδωσαν σημαντική νίκη, αλλά η πρόκριση έχει δρόμο ακόμη. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία και να τον νικήσει. Συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα, επιστρέφουν Κράεφ, Τσουνάμι.

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας (20:30): Έχω βρει επιλογές που μου αρέσουν αρκετά. Στηρίζουμε, βέβαια, πολλά στο να βγάλει αντίδραση ο ΠΑΟΚ. Πάμε στοίχημα με βασική επιλογή το 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό στο εξαιρετικό 2.30. Ακολούθως, ωραίο και το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 3.00, όπως και το Να προκριθεί ο ΠΑΟΚ και πάλι στον τριπλασιασμό.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *