Προγνωστικά

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Με εμπειρία και έδρα

on

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:45): Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο είναι αυτό στον 5ο όμιλο. Βλέπετε, η έως τώρα κακή παρουσία της Τσέλσι, τις έχει βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Και όσο οι «μπλε» κοντράρονται με τη Μίλαν σε δύο παιχνίδια, Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους. Στο στοίχημα, πάντως, η πρωταθλήτρια Αυστρίας δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά.

Δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες με 1-1 μετράει η Σάλτσμπουργκ απέναντι σε Ραπίντ Βιέννης και Λίντσερ. Ακόμη κι έτσι, παραμένει στην κορυφή, στο +2 πλέον από την Στουρμ Γκρατς. Ξέρει ότι έχει την ευκαιρία εδώ να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχει 2 βαθμούς μετά το 1-1 με Μίλαν εντός και Τσέλσι εκτός. Θα καταφέρει να προκριθεί και φέτος στους «16»; Για να έχει πραγματικά πολύ καλές πιθανότητες, θέλει από 4 έως 6 βαθμούς στα δύο ματς με την ομάδα από την Κροατία. Αρκετά τα προβλήματα και πάλι, εκτός δίνονται ο Ντιαμπού, ο Φερνάντο, ο Καμερί, ο Οκό και ο Τιζανί.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε 1-0 την Τσέλσι στην πρεμιέρα αλλά ηττήθηκε με 3-1 στην Ιταλία από τη Μίλαν. Και παίζει κι εκείνη τα ρέστα της εδώ. Έστω και αν κανείς δεν την υπολόγιζε, τα δύο ματς με τη Σάλτσμπουργκ θα κρίνουν αν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Δεν της δίνω και πολλές πιθανότητες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Έρχεται από το 4-1 επί της Σλάβεν Κοπρίβνιτσα στο πρωτάθλημα και μετά από 11 αγώνες (10-1-0), είναι στο +11 από τη Χάιντουκ! Κοινώς, παίζει μόνη της και φέτος. Εκτός δίνεται ο Σούταλο, αμφίβολος με πρόβλημα στο πόδι ο Μίσιτς.

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:45): Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην… έδρα να επικρατήσει και θα πορευτώ με ένα συνδυαστικό στοίχημα πάνω στους γηπεδούχους. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ Σάλτσμπουργκ και Over 3,5 κόρνερ Σάλτσμπουργκ, στο εξαιρετικό 2.15. Περιμένω να επιβάλλει το ρυθμό της η ομάδα του Κλοπ και να κυριαρχήσει.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *