Προγνωστικά

Σίριους – Γκέτεμποργκ: Σε τρελό ρυθμό

on

Σίριους – Γκέτεμποργκ (20:00): Ίδια εκκίνηση έχουν κάνει οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα ως τώρα. Με τη διαφορά ότι η Σίριους έχει χειρότερη άμυνα και δέχεται πιο εύκολα γκολ. Στο στοίχημα παίρνουμε μεγάλες αποδόσεις πάντως, και στα δύο σημεία νίκης, αλλά και στα γκολ. Αν σας ενδιαφέρει με κάποιο τρόπο, πέρσι και τα δύο ματς έμειναν στο «Χ» και είχαν συνολικά 10 γκολ! Φοβερό! 3-3 με γηπεδούχο τη Σίριους, 2-2 με γηπεδούχο την Γκέτεμποργκ.

Η Σίριους έφτασε κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα με τη Χάκεν, ισοφάρισε στο 95’ σε 3-3 αλλά δέχτηκε και 4ο γκολ στο 96’ και ηττήθηκε, αν και έπαιζε από το 55 με παίκτη παραπάνω!! Είχε προηγηθεί το 2-2 με την ΑΪΚ Στοκχόλμης και οι δύο νίκες με 2-0 απέναντι σε Έλφσμποργκ και Βάρμπεργκς Μπόις. Ως τώρα είναι στους 14 βαθμούς με 4-2-4 και 12-17 τέρματα.

Η Γκέτεμποργκ, από την άλλη, είναι στα ίδια: 14 βαθμοί με 4-2-4 και 11-10 τέρματα. Νίκησε 2-0 τη Σούντσβαλ στο τελευταίο παιχνίδι της, πρώτη νίκη μετά από 6 αγώνες κατά τους οποίους πήρε μόλις δύο βαθμούς! Και να σκεφτεί κανείς πως μπήκε στη νέα χρονιά με 3/3! Δείχνει δύο πρόσωπα και είναι πολύ νωρίς!

Σίριους – Γκέτεμποργκ (20:00): Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο 1.90 και είναι μία απόδοση που δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι. Προφανώς και ποντάρουμε πολλά και στις δύο ομάδες, λίγο περισσότερα στη Σίριους που δέχεται πιο εύκολα γκολ. Πάμε με αυτήν την επιλογή. Εννοείται, πάντως, θέλει προσοχή γενικότερα. Σκεφτείτε, είναι τα πρώτα παιχνίδια στη Σουηδία μετά τη διακοπή (σχεδόν ένα μήνα).

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *