Προγνωστικά

Σαν Λορένσο – Σάο Πάουλο: Οι λεπτομέρειες

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σαν Λορένσο – Σάο Πάουλο, για τη διοργάνωση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σαν Λορένσο – Σάο Πάουλο (01:00): Δεν ικανοποίησε στην φάση των ομίλων, ωστόσο μπόρεσε, έστω και την ύστατη στιγμή να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου επικράτησε με 4-1 της αδιάφορης βαθμολογικά Εστουδιάντες Μερίδα και σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου γλίτωσε τα χειρότερα. Στη συνέχεια έδειξε το καλό της πρόσωπο και με δυο νίκες εις βάρος της Μεδεγίν βρέθηκε τελικά στους «16». Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες, από Αρχεντίνος Τζούνιορς και Τίγκε, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Παρόλα αυτά παραμένει εντός των θέσεων που δίνουν εισιτήριο για το επόμενο Copa Libertadores, που είναι και ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος που μπορεί να κυνηγήσει. Χωρίς προβλήματα η ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το σημερινό παιχνίδι.

Ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή στη φάση των ομίλων, αφού όχι μόνο τερμάτισε αήττητη στην πρώτη θέση, αλλά κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και στα έξι παιχνίδια, παραχωρώντας ωστόσο μια ισοπαλία. Στο τελευταίο της παιχνίδι, να και ήταν αδιάφορη βαθμολογικά πραγματοποίησε μια άκρως επαγγελματική εμφάνιση επικρατώντας με 2-0 της Τίγκε, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από νωρίς στην αναμέτρηση. Στο πρωτάθλημα έχει χάσει πολύτιμο έδαφος τις τελευταίες αγωνιστικές υποχωρώντας στην όγδοη θέση, κάτι που έχει να κάνει και με τις αρκετές απουσίες της. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση οι Θάλες, Φεραρέσι, Βινίσιους. Γκαλόπο και Νέβες.

Σαν Λορένσο – Σάο Πάουλο (01:00): Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Πρώτη επιλογή η ισοπαλία, που θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Χ στο 2.95.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *