Προγνωστικά

Άουε-Καρλσρούη: Ματς ο θάνατος σου η ζωή μου…

By

on

Άουε-Καρλσρούη: Παιχνίδι τελικός που θα κρίνει ποιος θα συνεχίσει του χρόνου στην Β Γερμανίας και ποιος θα είναι στην Γ’.

Γκρουπ Υποβιβασμού ,Άουε-Καρλσρούη (Τρίτη 19:15): Ματς ανάμεσα σε δυο σκληροτράχηλες ομάδες που θα κρίνει εν πολλοίς τον μέλλον τους.

Η Άουε πήγε στην έδρα της Καρσλρούης ,έκανε το παιχνίδι της και πήρε τη λεύκη ισοπαλία ,που της δίνει το προβάδισμα στην σειρά. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνει ,είναι απλά να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να παραμείνει στην κατηγορία. Στα τελευταία της 5 παιχνίδια έχει 4 Over 2.5 που τα συνοδεύουν ισάριθμα Γκολ/Γκολ ,με μοναδικό Under αυτό του προηγούμενου ματς.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Η Καρλσρούη  απ την μεριά της δεν κατάφερε να πάρει κάτι απ το πρώτο παιχνιδι με την Άουε ,εγκλωβίστηκε στην μαχητικότητα των φιλοξενούμενων δεν πέτυχε κάποιο γκολ  και ταξιδεύει στο Άουε με την πλάτη στο τοίχο. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει 2 Over συνοδευόμενα με Γκολ/Γκολ και 4 Under με ισάριθμα No Goal. Στις τελευταίες της 3 επισκέψεις στην έδρα της σημερινής αντιπάλου δεν έχει πάρει αποτέλεσμα και για την ακρίβεια στις 9 φόρες που αναμετρήθηκαν έχει πετύχει μόνο μια νίκη.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Άουε-Καρλσρούη: Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε το ματς στο πρώτο σημείο που πάει το χέρι μας είναι το Under αλλά σε αποδόσεις γύρω στο 1,45 δεν έχει κάποια άξια. Απ την μία αυτό και απ την άλλη η καλή προϊστορία που έχει η γηπεδούχος ,μας οδηγούν στο ρίσκο του άσσου στην υψηλή απόδοση του 2,45 στην Winmasters.

Fun Bet: Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού και του πρώτου αποτελέσματος θα παίξουμε το ακριβές σκορ του 0-0 ,στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση και καλύπτοντας και τον άσσο με απόδοση 6,45 Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *