Προγνωστικά

Άσκολι-Εντέλα: Ο νικητής θα παίζει του χρόνου Serie B

By

on

Άσκολι-Εντέλα: Η Άσκολι θα υποδεχτεί την Εντέλα για το δεύτερο σκέλος των τελικών με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Σικελία να αφήνει περιθώρειο για ένα παιχνίδι φωτιά.

Serie B, Άσκολι-Εντέλα (Πέμπτη 21.30): Επαναληπτικός αγώνας στα πλαίσια του τελικού των πλέι άουτ για την παραμονή στη Seria B και το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς…

Η Άσκολι όπως αναμενόταν παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στον πρώτο αγώνα της σειράς και κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και να πληρώσει το under 2,5 goal που τη δώσαμε. Αρκετά σκληρό παιχνίδι με κίτρινες κάρτες, η αναμενόμενη εικόνα ενός τελικού ιταλικών ομάδων. Στο πρωτάθλημα της Serie B η Άσκολι τερμάτισε στην 18η θέση με τη συγκομιδή των 46 βαθμών σε 42 αγωνιστικές. Και στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και πλέι άουτ, σημειώθηκαν λιγότερα από 2,5 γκολ αγώνα.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Μπορεί να μην κατάφερε στο πρώτο σκέλος του τελικού να σκοράρει, όμως η Εντέλα μπορεί να εκτιμήσει την ικανοποίηση του να μην έχει δεχτεί γκολ. Τα πάντα ανοικτά στο επαναληπτικό και με επικράτηση οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πανηγυρίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Στη Serie B ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους καταλαμβάνοντας την 19η θέση και συγκεντρώνοντας 44 βαθμού σε 42 αγώνες. Στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στην κατηγορία σημειώθηκαν κάτω από 2,5 γκολ αγώνα και συνολικά στις οκτώ από τις δέκα τελευταίες.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Άσκολι-Εντέλα: Πρόκειται για αναμέτρηση που θα καθορίσει μια χρονιά ολόκληρη. Το παραμικρό λάθος θα έχει δυσανάλογο κόστος και αναμένεται οι δύο αντίπαλοι να είναι πολύ προσεκτική. Κοινός παράγοντας και των δύο ομάδων είναι τα σερί των under 2,5 γκολ. Θα συνεχίζουμε να το εμπιστευόμαστε σε απόδοση 1,63 της Winmasters..

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About pambos

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *