Προγνωστικά

Ατλέντικο Νάσιοναλ-Κόλο Κόλο: Ο νικητής του μάτς περνάει σαν πρώτος απ τον όμιλο

By

on

Ατλέντικο Νάσιοναλ-Κόλο Κόλο: Ο νικητής θα τερματίσει πρώτος με τον ηττημένο να μπαίνει σε περιπέτειες για την πρόκριση.

Κόπα Λιμπερταδόρες ,Ατλέντικο Νάσιοναλ-Κόλο Κόλο(Πεμπτη 03:30): Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει το μέλλον των ομάδων του 2ου ομίλου.

Η Ατλέντικο Νάσιοναλ ηττήθηκε στο προηγούμενο ματς εκτός έδρας απ την Ντελφίν με 1-0 ,δέχτηκε ένα γκολ απ τον Chicaiza στο 13′ και ενώ πίεσε στην συνεχεία δεν βρήκε κάποιο γκολ. Με την ήττα αυτή έδωσε παράταση στην υπόθεση πρόκρισης και μετέτρεψε το παιχνίδι με την Κόλο Κόλο σε ματς ζωής ή θανάτου. Είναι πρώτη στον όμιλο της με 9 βαθμούς. Εκπληκτική στο γήπεδο της δεν έχει γνωρίσει την ήττα από πέρσι τον Αύγουστο!! σε όλες τις διοργανώσεις. Τα over 2.5 στα παιχνίδια της τα βρίσκεις με το κιάλι αφού μετράει 2 σε 15 ματς.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Μετά το διπλό στην Ντέλφιν , η Κόλο Κόλο  επικράτησε και επί της Μπολιβάρ εντός έδρας με 2-0. Εκμευταλλεύτηκε στο έπακρον την ήττα της Ατλέντικο και πλέον διεκδικεί επί ίσης όροις την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Στην δεύτερη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς  και βασική προϋπόθεση για την πρόκριση της είναι να κερδίσει στην Κολομβία αλλιώς θα θέλει συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο άλλο μάτς. Στα τελευταία της 5 ματς έχει 3 over και 2 under. Έχει τον τρόπο της να παίρνει αποτελέσματα στο κόπα λιπερταδόρες έκτος έδρας.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Ατλέντικο Νάσιοναλ-Κόλο Κόλο: Παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο και για του δυο αφού κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση ,η δυναμική που αποκτά η Ατλέντικο Νάσιοναλ στην έδρα της ,δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο ούτε και μας. Θα την πιστέψουμε και παμε με τον άσσο που τον βρίσκουμε στο 1,70 στην Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *