Προγνωστικά

Γαλλία-Αυστραλία: Είναι φαβορί και μένει να το αποδείξει

By

on

Γαλλία-Αυστραλία: Στις αρένες της Ρωσίας για την μάχη του μουντιάλ ρίχνεται σήμερα ένα απ τα μεγαλύτερα φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου.

Μουντιάλ ,Γαλλία-Αυστραλία (Σαββάτο 18:00): Στην ”Καζάν αρένα” του Καζάν διεξάγεται το πρώτο ματς του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης του μουντιάλ.

Η Γαλλία έχει χαραχτηριστεί ένα απ τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και όχι άδικα ,αφού κοιτώντας το ρόστερ της σου έρχεται ίλιγγος. Έχει εξαιρετική ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και ο συνδυασμός ταλέντου εμπειρίας και ικανότητας ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Υπάρχουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της από παιχνίδι σε παιχνίδι΄,ειδικά στα προκριματικά της διοργάνωσης ,αλλά τώρα που τα πράματα είναι σοβαρά διαθέτει όλα τα εφόδια για να προσπεράσει τα όποια προβλήματα της.

Οι Αυστραλοί προκρίθηκαν δύσκολα απέναντι στην αδύναμη Συρία. Δεν διαθέτει πολλά προσόντα για κάτι καλό και μοναδικά πλεονεκτήματα ,αν μπορούμε να τα πούμε έτσι ,είναι η απουσία άγχους και ίσως βοηθήσει η πρόσληψη του τεχνικού Μπέρτ Φαν Μάρβιν. Πλην δύο τριών παιχτών οι υπόλοιποι δεν διαθέτουν την εμπειρία για τέτοιες διοργανώσεις και σε συνδυασμό με τα λιγότερα ματς που δίνουν σαν Εθνική ομάδα απ τις υπόλοιπες θα έχουν να προσπελάσουν ένα ακόμα σκόπελο. Θα αγωνιστούν χωρίς την πίεση του ”πρέπει” και μπορεί αυτό να ναι αβαντάζ ειδικά σε έναν όμιλο που αν εξαιρεθεί η Γαλλία  οι υπόλοιπες ομάδες δεν αποτελούν και μεγάλα φόβητρα.

Γαλλία-Αυστραλία: Μεγάλο φαβορί η Γαλλία και δε θα δυσκολευτεί να κάμψει την όποια αντίσταση προβάλει η Αυστραλία. Θα πάμε στον Άσσο από ημίχρονο της Γαλλίας με απόδοση 1,72 στην WinmastersΣαν Fun Bet και σε απόδοση 2.85 πάλι στην Winmasters ,θα ποντάρουμε στον άσσο και Over 3.5.

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *