Προγνωστικά

Γαλλία-Κροατία: Οι δυο καλύτερες ομάδες του κόσμου

By

on

Γαλλία-Κροατία: Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού, σε 90′ λεπτά ίσως και λίγο παραπάνω θα ξέρουμε ποια είναι η καλύτερη Εθνική ομάδα του κόσμου.

Μουντιάλ, Γαλλία-Κροατία (Κυριακή 18:00): Στην  Luzhniki Arena της Μόσχας διεξάγεται ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. Γάλλοι και Κροάτες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να διεκδικήσουν τον τίτλο της Κορυφαίας ομάδας του Κόσμου.

Η Γαλλία έχει κάνει ένα πολύ μεστό Μουντιάλ. Άπλωσε στα γήπεδα της Γαλλίας όλο της το ταλέντο, έκαμψε την αντίσταση μεγάλων ποδοσφαιρικών σχολών και διαφορετικής αγωνιστικής φιλοσοφίας, φτάνοντας απόλυτα δίκαια μέχρι τον τελικό. Αρχικά την Αργεντινή των πολλών εσωτερικών προβλημάτων, την Ουρουγουάη με το συμπαγές σύνολο και το Βέλγιο του περίσσιου ταλέντου. Αν και υστερούσε σε εμπειρία, στηρίχτηκε στον ενθουσιασμό, στο ταλέντο και στην αθλητικότητα του νεαρού ρόστερ της και απέδειξε ότι την επόμενη 15ετία θα είναι πρωταγωνίστρια στις μεγάλες διοργανώσεις.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&amp&bid=2781″ width=”” target=”_self”]Μια μοναδική προσφορά σε περιμένει για να απολαύσεις την διοργάνωση του Μουντιάλ[/inbound_button]

Για κάποιον που δεν παρακολούθησε την διοργάνωση και βλέπει ότι η Κροατία είναι στο τελικό, αμέσως σκέφτεται ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης. Όμως μια δεύτερη, καλύτερη, ματιά στο ρόστερ της είναι ικανή να τον πείσει ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία. Διαθέτει μερικούς απ’τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είναι πλήρεις σε όλες της γραμμές του γηπέδου. Όλα της τα παιχνίδια στην νοκ αούτ φάση τα πήγε στην παράταση και τα δύο από αυτά τα πέρασε στην διαδικασία των πέναλτι. Τις σκληρές ομάδες της Δανίας και της Ρωσίας τις απέκλεισε στην ρώσικη ρουλέτα και τους ενθουσιασμένους και φιλόδοξους Άγγλους στην παράταση με ανατροπή του σκορ. Έχει συσσωρευτεί αρκετή κούραση στην ομάδα απ’τις συνεχόμενες παρατάσεις και αυτό θα είναι ένα επιπλέον μειονέκτημα.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&amp&bid=2781″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Γαλλία-Κροατία: Η Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί του τελικού και έχει και στα υπέρ της την επιπλέον κούραση των Κροατών. Απ’την άλλη αν κάνει το λάθος και υποτιμήσει έστω και λίγο τους Κροάτες ή καθησυχαστεί στο ενδεχόμενο που προηγηθεί  στο σκορ θα τιμωρηθεί. Σαν πρώτη επιλογή θα πάμε με το φαβορί, θεωρώντας ότι οι Γάλλοι θα είναι συγκεντρωμένοι καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και θα επιλέξουμε τον άσσο στο 1,91 στην Bwin. Οι Κροάτες έχουν φέρει πολλά Χ και έχουν καταφέρει να κερδίσουν στην παράταση ή τα πέναλτι, οπότε σε αυτό το ενδεχόμενο θα πάμε προς την μεριά της Κροατίας. Κατάκτηση τροπαίου η Κροατία στην παράταση ή τα πέναλτι με απόδοση 13,00 και 12.00 αντίστοιχα στην Winmasters.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&amp&bid=2781″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *