Προγνωστικά

Γουέστ Χαμ-Μπράιτον: Πρωταγωνίστριες οι απουσίες

By

on

Γουέστ Χαμ-Μπράιτον: Οι γηπεδούχοι έχουν χτυπηθεί από τραυματισμούς κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στο ματς με την Μπέρνλι (ήττα με 2-0). Ο Πελεγκρίνι ψάχνει να βρει λύσεις.

Premier League, Γουέστ Χαμ-Μπράιτον (21:45): Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει δύο καταπληκτικές εμφανίσεις μ’ αντιπάλους τις Άρσεναλ και Εβερτον. Θέλουν σίγουρα να τριτώσουν το καλό και ν’ ανέβουν ακόμα περισσότερο στον πίνακα της βαθμολογίας.

Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε εύκολα από την Μπέρνλι με 2-0, δείχνοντας ανήμπορη στην παραγωγή ευκαιριών. Υπάρχει ελαφρυντικό για τα “σφυριά” κι αυτό είναι οι πολλοί τραυματισμοί, οι οποίοι την έχουν πληγώσει σε μεγάλο βαθμό. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ψάχνει τρόπους ν’ αντικαταστήσει τους Σάντσεζ, Γουίλσιρ, Γιαρμολένκο, όμως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Βάλτε στην εξίσωση και τα προβλήματα στην άμυνα και θα δείτε πως αυτή την περίοδο τα “σφυριά” δεν είναι στην καλύτερή τους φάση.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Αντίθετα η Μπράιτον προέρχεται από μεγάλη νίκη σε βάρος της δυνατής Έβερτον και φαίνεται πως έχει σώσει την κατηγορία και πάει γι’ άλλα. Δεν λέμε πως θα χτυπήσει την ευρωπαϊκή έξοδο, όμως αν συνεχίσει έτσι, τότε θα τερματίσει πάνω από την δέκατη θέση. Μάλιστα εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή και περιμένουμε αυτό να το δείξει κι απέναντι στα “σφυριά”. Βάλτε στο μυαλό σας πως το έχει το γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Premier League, Γουέστ Χαμ-Μπράιτον (21:45): Πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Μην ξεχνάτε πως τις δύο αντιπάλους τις χωρίζουν δύο βαθμοί. Εμείς θα στηρίξουμε το N/G μ’ απόδοση 1,99 στην  WinmastersΤώρα αν θέλαμε σημείο για μεγαλύτερα κέρδη, κοιτάξτε και την ισοπαλία του 3,60.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...