Προγνωστικά

Ιντερνασιονάλ-Φλαμένγκο: Ντέρμπι κορυφής

By

on

Ιντερνασιονάλ-Φλαμένγκο: Οι φιλοξενούμενοι κάνουν κοιλιά έχουν χάσει την θέση τους στο ρετιρέ της βαθμολογίας και πλέον είναι στη θέση του κυνηγού.

Βραζιλία Α, Ιντερνασιονάλ-Φλαμένγκο (Πέμπτη 03:45): Στο José Pinheiro Borda του Πόρτο Αλέγκρε διεξάγεται το Ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους θα αφήσουν ακόμα πιο πίσω την Φλαμένγκο στο κυνήγι της κορυφής.

Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, οι οποίες έσπασαν ένα σερί 5 νικηφόρων αγωνιστικών. Υποδέχεται μία απ’τους βασικούς αντιπάλους για το πρωτάθλημα και γνωρίζει ότι η επιστροφή στις νίκες θα, στο συγκεκριμένο ματς, θα έχει διπλή σημασία. Η Ιντερνασιονάλ διατηρεί ένα μεγάλο αήττητο στην έδρα της. Τελευταία ήττα τον περασμένο Μάρτιο απ΄την Γκρέμιο, εκ τότε έχει 9 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια της.

Ιντερνασιονάλ-Φλαμένγκο

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Η Φλαμένγκο προέρχεται από ήττα σοκ, εντός έδρας, απ’την ουραγό Σεάρα. Σε όλο το ματς πίεζε, έχανε ευκαιρίες αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, σε μια αντεπίθεση στο 90′ η Σεάρα βρήκε ένα γκολ και έριξε στο καναβάτσο την Φλαμένγκο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά και είχε ”καπαρώσει” για αρκετές αγωνιστικές την πρώτη θέση αλλά πλέον είναι τρίτη και αναγκασμένη να κυνηγάει. Πολύ απαιτητική έξοδος αφού εκτός το ότι η αντίπαλος της είναι πολύ καλή ομάδα και άμεση ανταγωνίστρια του τίτλου, η προϊστορία στην συγκεκριμένη έδρα είναι άλλο ένα αγκάθι. Στις τελευταίες 18 επισκέψεις της, μόλις 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….[/inbound_button]

Ιντερνασιονάλ-Φλαμένγκο (Πέμπτη 03:45): Έδρα και προϊστορία δίνουν προβάδισμα στην Ιντερνασιονάλ. Απ’την άλλη έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που ψάχνει αντίδραση και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Το Under 2.5 γκολ το βρίσκουμε πολύ χαμηλά και δεν αξίζει το ρίσκο στο 1,48, απεναντίας το ρίσκο του g/g στο 2,20 στην  Winmasters αξίζει της προσοχής μας και ας μην το επιβεβαιώνουν συχνά.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *