Προγνωστικά

Μάλμε-Γκέτεμποργκ: Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι

By

on

Μάλμε-Γκέτεμποργκ: Το μεγάλο ντέρμπι της Σουηδία θα βρεί και τις δυο ομάδες να ψάχνονται και να μη θυμίζουν σε τίποτα ,την δυναμική των προηγούμενων χρόνων.

Σουηδία Α ,Μάλμε-Γκέτεμποργκ (Δευτέρα 20:00) Για την 8η αγωνιστική της Σουηδίας το ματς, με μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Η Μάλμε νίκησε δύσκολα εντός έδρας την Τζουγκάρντεν με 1-0 ,το γκολ πέτυχε στο 60′ λεπτό του αγώνα o Stranberg. Στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή και παίρνει αποτελέσματα ,σε αντίθεση με τα έκτος που δεν αποδίδει το ίδιο ,αυτός είναι και ο λόγος που χει μείνει πίσω στην βαθμολογία. Θα παρουσιαστεί ελαφρώς πιο επιβαρυμένη απ το ματς της Πέμπτης και πέρα απ τους βαθμούς και το γόητρο ,χρειάζεται την νίκη για ψυχολογικούς λογούς. Έκτος αποστολής ο Vidheim λόγω τραυματισμού.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Τα ίδια ισχύουν και για την Γκέτεμποργκ ,δυνατή εντός αλλά εκτός χάνει πολύ απ την δυναμική της. Νίκησε εντός την Χάκεν με δυο γκολ του Omarsson στο 15′ και στο 60′ ,μείωσε για το τελικό 2-1 ο Paullinho στο 90′. Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς ,πάει στο Μάλμε για το μεγάλο παιχνίδι και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της  ,για τους ίδιους ακριβώς λόγους με την αντίπαλο της.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Μάλμε-Γκέτεμποργκ: Λογικό φαβορί η Μάλμε λόγω της έδρας ,πολύ χαμηλά όμως ο άσσος για ματς με τόση αντιπαλότητα αλλά παίρνει αξία αν τον συνδυάσουμε με το under 3,5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 2,15  στην Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *