Προγνωστικά

Πορτογαλία-Ισπανία: Ιβηρική μονομαχία στην Ρωσία

By

on

Πορτογαλία-Ισπανία: Κοντράρονται τα δύο μεγάλα φαβορί του δεύτερου ομίλου. Γειτόνισσες γεωγραφικά με διαφορετική φιλοσοφία αγωνιστικά.

Μουντιάλ Α, Πορτογαλία-Ισπανία (Παρασκευή 22:00): Το μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου είναι γεγονός με τον νικητή θα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επομένη φάση και σαν πρώτος στο όμιλο.

Με την ίδια συνταγή η Πορτογαλία του μάγειρα Φερνάντο Σάντος αλλά και με πιο γερασμένους τους μεγάλους αστέρες της. Πάει με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Ρωσία και με την πεποίθηση ότι μπορεί να κάνει κάτι κάλο και στο Παγκόσμιο. Φαβορί και αυτή για την πρόκριση στην επομένη φάση αλλά με τον τρόπο που αγωνίζεται είναι ένας πραγματικός γρίφος για το πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&amp&bid=2781″ width=”” target=”_self”]Μπες εδώ και κέρδισε 140 ευρώ FREEΒΕΤ Δώρο για σένα και μόνο… Μπες Τώρα[/inbound_button]

Φαβορί του ομίλου και ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση η Ισπανία. Με ρόστερ που ζαλίζει και κουβαλάει εμπειρία και επιτυχίες σε τέτοιες διοργανώσεις αλλά και παθογένειες του προσφάτου παρελθόντος. Τα τελευταία νέα απ το στρατόπεδο των Φούριας Ρόχας δεν είναι και τα καλύτερα ,η αποστολή θα μείνει ακέφαλη μετά την απόλυση του προπονητή. Τα δεδομένα αλλάζουν για του Ισπανούς και αν θα ναι για κάλο ή για κακό θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://ads.meridianbet.com.cy/Banner/Click?a=261005&m=199&md=&c=3413&u=https://meridianbet.com.cy/en/betting&ou=simple_link” width=”” target=”_self”]Γράψου από εδώ και αν χάσεις το πρώτο σου στοίχημα, πάρε πίσω τα λεφτά σου. Πάτα εδώ και γράψου[/inbound_button

Πορτογαλία-Ισπανία: Είναι ματς ισχυρού κινήτρου αφού θα δώσει στον νικητή μισή πρόκριση και ψυχολογία που θα τον βοηθήσει στην συνέχεια. Βάση της κρισιμότητας του αγώνα και βάζοντας στην εξίσωση την φιλοσοφία Σάντος ,την αλλαγή προπονητή των Ισπάνων αλλά και ότι έχουν σε μέτρια κατάσταση τον μοναδικό τους φορ Ντιέγκο Κόστα. Θα προσανατολιστούμε προς το Under 2.5 γκολ ,όσο και αν δεν το θέλουμε ,που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.60 στην WinmastersΘα επιλέγαμε και το 2/Under 3.5 στο 2,50 αλλά η οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των Φούριας Ρόχας μας αναγκάζουν να περιμένουμε να δούμε πως θα παρουσιαστούν πρώτα.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&amp&bid=2781″ width=”” target=”_self”]Μπες εδώ και κέρδισε 140 ευρώ FREEΒΕΤ Δώρο για σένα και μόνο… Μπες Τώρα[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *