Προγνωστικά

Ρωσία-Τουρκία: Πρόβα τζενεράλε για τους διοργανωτές

By

on

Ρωσία-Τουρκία: Σε 10 περίπου ξεκινάει το μουντιάλ και οι ομάδες είναι στο πικ της προετοιμασίας τους. Εμείς ελέου μικρού κουπονιού ασχολούμαστε με τα αδιάφορα φιλικά.

Διεθνές φιλικό ,Ρωσία-Τουρκία (Τρίτη 21:00) : Το φιλικό θα διεξαχθεί στην Moscow Arena που θα γίνει και η έναρξη του Μουντιάλ και είναι μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να τεστάρουν την ετοιμότητα τους.

Τελευταίο επίσημο ματς για την Ρωσία πέρσι τον Ιούνιο στο κύπελλο συνομοσπονδίας. Μια νίκη κατάφερε να κάνει απέναντι στην Νέα Ζηλανδία και 2 ήττες με Πορτογαλία 0-1 και Μεξικό 2-1. Γενικά δεν τα πάει καλά στις διοργανώσεις από παλιά και σε χρόνιες που είχε καλή ομάδα και σαν Σοβιετική ένωση. Δεν έχει τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος και προσωπική άποψη αν και διοργανώτρια δε θα πετύχει και πολλά.

Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να προκριθούν απ το 9ο γκρουπ αφού βρήκαν μπροστά τους την δαιμονισμένη από κεκτημένη ταχύτητα Ισλανδία και το πολύ καλή Κροατία. Περνάει τα τελευταία χρόνια μια μίνι ποδοσφαιρική κρίση σαν Εθνική ομάδα. Κέρδισε Ιράν και Ισλανδία σε φιλικούς αγώνες και έφερε ισοπαλίες με Μαυροβούνιο και Τυνησία. Πάει στην Ρωσία για το φιλικό και θα πάρει μια γεύση από ρυθμούς Μουντιάλ.

Ρωσία-Τουρκία: Φιλικό ματς είναι και αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πάντα παγίδες και δεν ενδεικνύονται για σοβαρά πονταρίσματα ,αφού μας τα έφερε έτσι η τύχη θα επιλέξουμε το χ2 σε απόδοση 1.75 στην Winmasters.

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *