Προγνωστικά

Τυνησία-Αγγλία: Πρεμιέρα για τα Λιοντάρια

By

on

 

Τυνησία-Αγγλία: Η χώρα της Βορείου Αφρικής θα αντιμετωπίσει την Αγγλία με σκοπό να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της σε αυτό τό Μουντιάλ.

Μουντιάλ Ρωσίας, 7ος όμιλος, Τυνησία-Αγγλία (Δευτέρα 21.00): Αναμέτρηση μεταξύ του αουτσάιντερ του ομίλου και των εφευρετών του σύγχρονου ποδοσφίρου με τους δεύτερους να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί.

Παρούσα για πρώτη φορά σε τελικά Παγκοσμίου κυπέλλου η Τυνησία μετά το 2006 και αυτη τη φορά θέλει να κάνει την υπέρβαση συγκεντρώνοντας πάνω από έναν βαθμό. Χαρακτηριστικό της ομάδας αποτελεί η σφικτή και πειθαρχημένη ανασταλτική λειτουργία, όπως στις περισσότερες θεωρητικά πιο αδύναμες αυτού του Μουντιάλ. Στην επίθεση διαθέτει λίγες αξιόλογες λύσεις και σε όμιλο με Αγγλία και Βέλγιο δύσκολα μπορεί να μιλήσει για πρόκριση, αν και η συμμετοχή της μόνο στο Μουντιάλ είναι ήδη επιτυχία.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Μπορεί να πρόκειται για τη χώρα στην οποία ξεκίνησε να παίζεται ποδόσφαιρο, ωστόσο η ιστορία της στα Παγκόσμια Κύπελλα είναι αναντίστοιχη της ιστορικής της θέσης στο παγκόσμιο στερέωμα. Το 1966 δείχνει διαχρονικά το δρόμο στις εκάστοτε εθνικές ομάδες της Αγγλίας, αλλα αποτελεί επιτυχία που δεν εχει επαναληφθεί έκτοτε. Παρόλα αυτά, η Αγγλία, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί παρότι το ρόστερ της αυτή τη στιγμή δεν είναι το πιο πλήρες. Χιλιάδες Άγγλοι οπαδοί έχουν ακολουθήσει την εθνική τους, όπως αναμενόταν άλλωστε, και στο γήπεδο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Τυνησία-Αγγλία: Η Αγγλία θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της σε αυτό το Μουντιάλ με τρίποντο και πιστεύουμε πως εύκολα η δύσκολα θα τα καταφέρει. Πολύ χαμηλές οι τιμές του άσσου, αντ’ αυτού βρίσκουμε το συνδυαστικό 2πλό και under 2,5 γκολ αγώνα στο δελεαστικό 1,80 της Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About pambos

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *