Προγνωστικά

Βέλγιο-Κόστα Ρίκα: Πρόβα τζενεράλε και για τους δυο

By

on

Βέλγιο-Κόστα Ρίκα: Οι μεγάλοι αστέρες του Βελγίου θα αναμετρηθούν με την έκπληξη του προηγούμενου μουντιάλ που δηλώνει παρόν και σε άλλο ένα.

Διεθνές φιλικό ,Βέλγιο-Κόστα Ρίκα (Δευτέρα 21:45): Τελευταίο φιλικό και για τους δύο από δω και στο έξης τελειώνουν τα ψέμματα ,σε λίγες μέρες μπαίνουν στην πραγματική μάχη

Το Βέλγιο πέρασε με μεγάλη ευκολία απ τον δικό μας όμιλο. Τερμάτισε χωρίς ήττα στον ομιλο με 43 γκολ στο ενεργητικό του ,την μοναδική ισοπαλία την έφερε με την Ελλάδα στις Βρυξέλλες. Διαθέτει ένα ρόστερ που ζαλίζει στην κυριολεξία αλλά στις μεγάλες διοργανώσεις και στις κρίσιμες στιγμές ,παρουσιάζει προβλήματα συνοχής και δεν πετυχαίνει το βήμα παραπάνω. Με Παναμά Τυνησία Αγγλία στον όμιλο η λογική λέει ότι δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να πάρει μία απ τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Η Κόστα Ρίκα πέρασε σαν δεύτερη απ τον όμιλο της αφήνοντας ουσιαστικά έκτος τις Η.Π.Α. Σκληρή ομάδα δίνει προτεραιότητα στην άμυνα και χτύπα στην αντεπίθεση. Της γύρισε την πλάτη η τύχη στην κληρωτίδα ,στον 5ο όμιλο με Βραζιλία ,Ελβετία και Σερβία. Δεν φαίνονται ευοίωνα τα πράματα αλλά σίγουρα πάει χωρίς άγχος να κάνει το παιχνίδι της και ότι κάλο προκύψει.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Βέλγιο-Κόστα Ρίκα: Ναι οκ είναι μεγάλο φαβορί το Βέλγιο και το πιο πιθανό είναι να νικήσει. Σε λίγες μέρες αρχίζει το μουντιάλ και δεν πρόκειται να ρισκάρει κάνεις απ τους δύο. Θα πάω στον συνδυαστικό 1/Under 3.5 με απόδοση 1.75 στην Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *