Προγνωστικά

Βέλγιο-Παναμάς: Εύκολα δύσκολα θα πάρει την νίκη

By

on

Βέλγιο-Παναμάς: Άλλο ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης ρίχνεται στις αρένες της Ρωσίας για να αποδείξει ότι δεν είναι φαβορί  μόνο στα χαρτιά.

Μουντιάλ ,Βέλγιο-Παναμάς (Δεύτερα 18:00): Στο Ολυμπιακό στάδιο του Σότσι διεξάγεται το παιχνίδι που έχει φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο.

To Βέλγιο πηγαίνει σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση με μεγάλες προσδοκίες αφού διαθέτει ενα απ τα πιο ποιοτικά ρόστερ της διοργάνωσης. Όμως παρά τους παίχταραδες που έχει, δεν πετυχαίνει τους στόχους και στις κρίσιμες στιγμές τα θαλασσώνει . Σε αυτή τη διοργάνωση καλείται να βγάλει επιτέλους τη νοοτροπία του νικητή και να κάνει το κάτι παραπάνω ,κάτι που για τα χαραχτηριστηκά και την ποιότητα που διαθέτει δεν είναι και ”υπέρβαση”.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Στον Παναμά στην κυριολεξία ζουν ένα όνειρο αφού πέρασαν ανέλπιστα στο μουντιάλ απ το δώρο που τους έκανε η ομάδα της Αμερικής με την γκέλα της στο Τρινιντάντ. Χωρίς κανένα άγχος αλλά με κακό ποιοτικά ρόστερ και το μεγαλύτερο ηλικιακά στην διοργάνωση. Ακόμα και γκολ να πετύχει θα ναι μεγάλη επιτυχία για την χώρα. Οι ελπίδες ακόμα και για έναν βαθμό στον όμιλο είναι μηδαμινές.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Βέλγιο-Παναμάς: Δεν τίθεται θέμα για τον νικητή ,μόνο με αυτοκτονία το Βέλγιο δε θα πάρει τους τρείς βαθμούς. Μένει να δούμε που σταματήσει το σκορ ουσιαστικά. Πρώτη μας επιλογή ο άσσος από ημίχρονο σε απόδοση 1,62 στην Winmasters. Για μεγαλύτερη απόδοση θα πάμε στον άσσο συνδυαστικά με το Over 3.5 σε απόδοση 2,60 στην Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *