Προγνωστικά

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία

on

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός (21:00): Μία δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό στην τελική του ευθεία στη φετινή Euroleague. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Βερολίνο την Άλμπα, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής. Αμφότεροι δεν κυνηγούν κάτι, αφού έχουν μείνει και μαθηματικά εκτός οκτάδας. Οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι στο 11-15, με γενικά καλές εμφανίσεις στα πρόσφατα παιχνίδια. Από την άλλη, το «τριφύλλι» είναι στο 8-18 και έχει στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση. Το ματς του πρώτου γύρου ήταν σχεδόν κλειστό για τρία δεκάλεπτα. Όμως, στο τέταρτο η ομάδα του Πρίφτη πάτησε το… γκάζι και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο με το εμφατικό 82-67.

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός (21:00): Από ‘κει και πέρα και οι δύο προχώρησαν με νίκες στα πρωταθλήματά τους. Αρχικά, η Άλμπα φιλοξένησε την Μπαϊρόιτ. Για περίπου 32 λεπτά, οι δύο ομάδες ήταν μαζί. Όμως, από εκείνο το σημείο και μέχρι τη λήξη, οι πρωτευουσιάνοι έτρεξαν ένα… εξωπραγματικό σερί 32-0(!) και πήραν το ροζ φύλλο με σκορ 87-53! Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός είχε το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, για τη Stoiximan Basket League. Εκεί, οι παίκτες του Πρίφτη ήταν κυρίαρχοι από την αρχή μέχρι το τέλος και έτσι έφτασαν στη νίκη με το άνετο 83-69. Αναφορικά με το ματς στο Βερολίνο, η Άλμπα θα έχει απουσίες. Εκτός είναι πιθανό να παραμείνουν οι Έρικσον και Λάμερς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ζούσμαν. Από την άλλη, οι «πράσινοι» θα είναι πλήρεις, αφού θα λείψει μόνο ο Γιόβιτς, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σε κανέναν δεν αρέσει να… χάνει, οπότε λογικά θα το παλέψουν το ματς και οι δύο. Είναι και ομάδες που μπορούν να στηρίξουν τον υψηλό ρυθμό. Πάμε στοίχημα με over 156,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,82. Από ‘κει και πέρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανεβαίνει συνεχώς. Ως funbet μπορούμε να ποντάρουμε να πετύχει over 11,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,80.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *