Προγνωστικά

Μπέρνλι – Έβερτον: Όλα για την παραμονή

on

Μπέρνλι – Έβερτον (21:30): Εξ αναβολής παιχνίδι για την Premier League και… τι παιχνίδι. Ο θάνατός σου, η ζωή μου ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα παίζουν όλα για όλα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Σε πιο δύσκολη θέση η Μπέρνλι αυτή τη στιγμή, η οποία είναι στους 21 βαθμούς σε 28 παιχνίδια, στους 25 με τον ίδιο αριθμό αγώνων είναι η Έβερτον. Και πλέον παίζουν… τελικούς και οι δύο ομάδες.

Η Μπέρνλι γνώρισε ακόμα μια ήττα, αλλά τούτη τη φορά πως θα μπορούσε να την αποφύγει; Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, που μπήκε στο γήπεδο και σημείωσε δύο γκολ στα πρώτα 25 λεπτά, δεν κατάφερε να βγάλει την παραμικρή αντίδραση. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα και πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη για την Μπέρνλι, που πήρε το τελευταίο της τρίποντο στις 23 Φεβρουαρίου κόντρα στην Τότεναμ.

Μπέρνλι – Έβερτον (21:30): Αν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της οφείλει να πάρει αυτό το ματς κόντρα σε ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εκείνη. Και να της βάλει μεγάλη πίεση στην πλάτη. Η Έβερτον έχει μπλέξει για τα καλά. Και το έχει πάθει γιατί έχει μόλις μία νίκη και εφτά ήττες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της. Κέρδισε μονάχα την Νιούκαστλ με 1-0. Έχασε από Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς, Τότεναμ, Σίτι και Σαουθάμπτον. Με αποτέλεσμα να είναι μόλις στο συν τρία από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Τρεις νίκες για την Έβερτον και μια ισοπαλία είναι τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους. Ισορροπημένες οι αποδόσεις, πολύ ισορροπημένο παιχνίδι που προβλέπεται να έχει αρκετή ένταση και άγχος. Είναι παρακινδυνευμένη η κάθε πρόβλεψη που αφορά σημείο, προτιμώ να πάμε σε αποτέλεσμα ημιχρόνου. Πάμε στοίχημα με «Χ ημίχρονο» σε απόδοση 1.98.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *