Προγνωστικά

Άρης – ΑΕΚ: Τα δίνουν όλα για… την Ευρώπη

on

Άρης – ΑΕΚ (20:00): Η ώρα του μεγάλου… τελικού. Το ευρωπαϊκό εισιτήριο περνάει από το Βικελίδης και κρίνεται στην προτελευταία αγωνιστική. Σε ένα παιχνίδι. Ο νικητής θα είναι στην Ευρώπη, ο χαμένος θα μείνει Ελλάδα. Άρης και ΑΕΚ είναι ισόβαθμοι στους 56 βαθμούς. Όποιος κερδίσει στο μεταξύ τους ντέρμπι όχι μόνο φεύγει με τρεις βαθμούς, αλλά έχει και την ισοβαθμία. Κι αν την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δεν χάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα; Τότε ο χαμένος αποχαιρετά οριστικά το όνειρο της ευρωπαϊκής εξόδου.

Ο Άρης με το γκολ του Καμαρά στην Τούμπα πήρε δεύτερη εκτός έδρας νίκη φέτος εναντίον του. Και παραμένει αήττητος κόντρα στον αντίπαλό του σε τέσσερα παιχνίδια. Αν υπάρχει μια ομάδα που βολεύεται και με την ισοπαλία στο ματς του Σαββάτου, αυτή είναι οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης. Έχουν δύο νίκες και μία ήττα έως τώρα με την ΑΕΚ, άρα και με ισοπαλία θα είναι στην ισοβαθμία από πάνω. Αρκεί και την τελευταία αγωνιστική να έχει ίδιο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ.

Άρης – ΑΕΚ (20:00): Μυστικά πλέον ανάμεσα στις ομάδες δεν υπάρχουν. Το rotation είναι μικρό για όλους, οι παίκτες είναι αρκετά επιβαρυμένοι από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Φαίνεται αυτό στον αγωνιστικό χώρο, με τις ομάδες να μοιάζουν στα… όριά τους. Η ΑΕΚ με το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η πρώτη ομάδα στα Playoffs που παίρνει παιχνίδι το οποίο δεν κρίνεται στο ένα γκολ! Αυτό από μόνο του δείχνει πως συνήθως τα παιχνίδια είναι πολύ κλειστά και ένα τέτοιο είναι πιθανό να δούμε και στο Βικελίδης.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η ΑΕΚ πηγαίνει μόνο για τη νίκη και είναι λογικό κάποια στιγμή να επιχειρήσει να ανοίξει το ματς. Δεδομένα δεν θα το κάνει από την αρχή, ο Άρης έτσι κι αλλιώς είναι μια ομάδα που δεν βγαίνει μπροστά χωρίς… λογική. Πάμε για ένα παχνίδι που η λογική λέει πως και λόγω άγχους δεν μπορεί να ξεφύγει. Ας ελπίσουμε να ξεφύγει από το ένα γκολ και να μείνει σε… λογικά πλαίσια. Πάμε στοίχημα με 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.98.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *