Προγνωστικά

Μονακό – Μπρεστ: Με φόρα για το Champions League

on

Μονακό – Μπρεστ (22:00): Προτελευταία αγωνιστική στη Γαλλία και η Μονακό με την εκπληκτική πορεία που κάνει το τελευταίο διάστημα κρατάει στα χέρια της την έξοδο στο Champions League. Οι αποστάσεις βέβαια είναι πολύ μικρές και τα λάθη απαγορεύονται, πλην όμως οι Μονεγάσκοι έχουν δείξει πως δεν κάνουν τέτοια. Οχτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετράει η Μονακό, η οποία επικράτησε και της Λιλ με 2-1 εκτός έδρας.

Πλέον έχει δύο ματς με Μπρεστ και Λανς για να κάνει το «δέκα στα δέκα», να είναι σίγουρα τρίτη και να εξαντλήσει τα περιθώρια για δεύτερη θέση. Θυμίζουμε πως η δεύτερη θέση στέλνει απευθείας σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η τρίτη στα προκριματικά. Η Μονακό έχει 65, η Νις ακολουθεί με 63, η Ρεν έχει 62, ενώ δεύτερη είναι η Μαρσέιγ με 68 βαθμούς. Με τους Μασσαλούς να έχουν δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Ρεν.

Μονακό – Μπρεστ (22:00): Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπρεστ, έχασε από το Στρασβούργο την προηγούμενη αγωνιστική με 0-1, σταματώντας έτσι ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών που είχε απέναντι σε Λυών, Μετς και Κλερμόν. Δύσκολο να μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τη Μονακό, που είναι σε τρομερή κατάσταση και εκτός αυτού έχει μπροστά της έναν μεγάλο στόχο.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θα επιλέξουμε match combo και θα πάμε σε επιλογή και ημιχρόνου και τελικού. Τι θέλουμε; Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να μη φτάσει σε… δυσθεώρητα ύψη το σκορ. Πάμε στοίχημα με «άσο και under 4,5 γκολ» σε συνδυασμό με over 0,5 γκολ στο πρώτο μέρος σε συνολική απόδοση 2.20.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *