Προγνωστικά

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Δεν έχει άλλα περιθώρια

on

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (22:00): Οι ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο λιγόστεψαν μετά το 1-1 με την Τότεναμ. Τρία ματς έχουν μείνει ως το φινάλε και πλέον είναι στο -3 από την κορυφή. Στο στοίχημα, πάντως, προσφέρεται σε αποδόσεις ισχυρού φαβορί απέναντι στην Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ. Στον πρώτο γύρο, οι «κόκκινοι» του Κλοπ επικράτησαν με 1-0 με πέναλτι του Σαλάχ. Όσο για το αντίστοιχο περσινό; Ποιος ξεχνάει 7-2 υπέρ της Άστον Βίλα; Μάλλον κανείς…

Δύο παιχνίδια που είχαν ένα τεράστιο «πρέπει» πήρε η Άστον Βίλα. Πρώτα το 2-0 με τη Νόριτς, μετά το 3-1 με την Μπέρνλι. Και ουσιαστικά, έχει σωθεί. Όχι και μαθηματικά, αλλά θα πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα και ένας τεράστιος συνδυασμός αποτελεσμάτων για να μην τα καταφέρει. Δεν γίνονται αυτά. Κλείνει τη σεζόν με άλλα δύο εντός έδρας ματς απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι και εκτός με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τζέραρντ δεν υπολογίζει τον Ράμσεϊ, τον Μπέιλι και τον Χάουζ.

Στη Λίβερπουλ είναι δεδομένο πως υπάρχει απογοήτευση από το 1-1 με την Τότεναμ. Κυριάρχησε, αλλά ήταν λιγοστές οι πολύ καλές στιγμές που βρήκε απέναντι στην άμυνα της ομάδας του Κόντε. Βέβαια, οι μεγάλες ομάδες, οι ομάδες με βαριά φανέλα, φαίνονται και από το πώς αντιδρούν μετά από «στραβή». Λιγόστεψαν οι ελπίδες για τον τίτλο και κλείνει τις υποχρεώσεις της με Σαουθάμπτον εκτός και Γουλβς εντός. Αυτά, για το πρωτάθλημα. Βλέπετε, στις 14/5 παίζει τελικό Κυπέλλου με την Τσέλσι στο «Wembley» και στις 28/5 έχει και τον τελικό του Champions League. Θυμίζουμε, έχει ήδη κατακτήσει το Carabao Cup. Προς επιστροφή ο Φιρμίνο, ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία 6 ματς της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (22:00): Δεν είναι κακή ομάδα η Άστον Βίλα. Αλλά είναι πολύ καλύτερη η Λίβερπουλ. Και περιμένω να βγάλει αντίδραση. Πάμε στοίχημα με 2 Ημίχρονο / 2 Τελικό στο 2.15. Πριν διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν, θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *