Προγνωστικά

Μαρσέιγ – Φέγενορντ: Προσεκτικά στην αρχή

on

Μαρσέιγ – Φέγενορντ (22:00): Δεν χρειάζεται να σας αναλύσουμε το πόσο ισχυρό κίνητρο έχουν και οι δύο ομάδες. Παίζεται η πρόκριση στον τελικό εδώ. Στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ας είναι η τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Στον πρώτο γύρο, η Φέγενορντ επικράτησε με 3-2. Το πήγε στο δικό της ρυθμό και για αυτό άνοιξε τόσο πολύ. Θα μπορούσε η Μαρσέιγ να είχε πάρει αποτέλεσμα, αλλά της στοίχισε το τραγικό λάθος του Καλέτα-Τσαρ στα 9 δευτερόλεπτα από τη σέντρα του β’ ημιχρόνου. Τέτοιο λάθος, ούτε στο… τοπικό! Είναι από τις περιπτώσεις που στο Football Manager εξαγριώνεσαι και τον κάνεις αλλαγή στο επόμενο λεπτό! Γνώμη μου, ε! Στο στοίχημα, βέβαια, είναι αλλιώς.

Να πω την αλήθεια, μου έκανε εντύπωση που η Μαρσέιγ μπόρεσε να ακολουθήσει τον πολύ γρήγορο ρυθμό της Φέγενορντ. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως για να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει να κατεβάσει το ρυθμό και να το πάει σε πιο ελεγχόμενο. Με βάση πώς εξελίχθηκε ο αγώνας στην Ολλανδία, θεωρώ αυτό θα επιχειρήσει να κάνει στο «Velodrome». Είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά πλήρωσε την αστοχία, με τον Ντιένγκ, προτού σκοράρει ένα εντυπωσιακό και δύσκολο γκολ, να έχει δύο χαμένα τετ α τετ. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 3-0 εντός στο ντέρμπι με τη Λυών και έχασε ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα για το Champions League της επόμενης περιόδου. Εκτός δίνεται ο Μπαλέρντι και ο Ντε λα Φουέντε.

Η Φέγενορντ, όσο έτρεχε, πίεζε και είχε δυνάμεις και ανάσες, σου έδειχνε ότι ήταν καλύτερη. Φυσικά, τα κενά πίσω δεν λείπουν. Έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα και εκτιμώ ότι η προσέγγισή της, εκτός έδρας, δεν μπορεί να είναι ίδια, ειδικά τώρα που παίζεται η πρόκριση στον τελικό. Θα μου πείτε… Μπορεί να αμυνθεί μόνο; Δύσκολο, αλλά δεν το ξέρεις. Στο πρωτάθλημα νίκησε 3-1 τη Φορτούνα Σιτάρντ εκτός και δεν χάνει την 3η θέση. Τώρα, όμως, εδώ, έχει ραντεβού με την ιστορία. Εκτός ο Μπίζλοου.

Μαρσέιγ – Φέγενορντ (22:00): Εκτιμώ, όπως προανέφερε, ότι η Φέγενορντ δύσκολα θα έχει στην αρχή την φουλ επιθετική προσέγγιση που είχε στον πρώτο αγώνα. Μπορεί να πέσω έξω. Από την άλλη έχουμε τη Μαρσέιγ που για αρχή ψάχνει απλά ένα γκολ. Στα δικά μου τα μάτια, βλέπω κλειστό παιχνίδι στην αρχή. Και βλέπουμε στην πορεία. Πάμε στοίχημα με λογική στο «Χ» Ημίχρονο στο 2.32. Επίσης, το «Χ» Ημίχρονο ή Τελικό στο 1.78, δεν είναι άσχημο.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *