Προγνωστικά

Ίντερ – Μίλαν: Για το εισιτήριο του τελικού

on

Ίντερ – Μίλαν (22:00): Επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου στην Ιταλία, με ορθάνοιχτους λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το 0-0 του πρώτου αγώνα τα έχει αφήσει όλα ανοιχτά, η Ίντερ είναι η τυπικά γηπεδούχος πλέον και θα πρέπει να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Στον θεσμό του Κυπέλλου της Ιταλίας μετράει το εκτός έδρας γκολ. Άρα σε οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ εδώ η Μίλαν θα πάρει την πρόκριση. Με 0-0 θα υπάρχει παράταση και αν δεν αλλάξει εκεί το αποτέλεσμα θα πάμε στα πέναλτι.

Στο πρώτο ματς η Μίλαν ήταν εκείνη που είχε περισσότερο τον έλεγχο του ματς. Πίεσε, είχε ευκαιρίες αλλά έχασαν αρκετές ευκαιρίες οι παίκτες του Πιόλι για να πάρουν το προβάδισμα. Και στα τρία φετινά παιχνίδια έως τώρα η Μίλαν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπολίτισσα. Μίλαν – Ίντερ 1-1 και Ίντερ – Μίλαν 1-2 ήταν τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν και τον τίτλο του πρωταθλητή. Και φυσικά μια θέση στον τελικό, που θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Γιουβέντους – Φιορεντίνα.

Ίντερ – Μίλαν (22:00): Στα τελευταία τους παιχνίδια, η μεν Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας της Σπέτσια με 3-1, η δε Μίλαν δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Τζένοα για το 2-0 στο Μιλάνο. Τελευταία ήττα για τη Μίλαν στις 17 Ιανουαρίου, όταν έχασε με 1-2 από τη Σπέτσια εντός. Έκτοτε τρέχει ένα σερί με εφτά νίκες και έξι ισοπαλίες. Δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα οι Ιντζάγκι και Πιόλι, που τόνισαν πως επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφήνοντας στην… άκρη το πρωτάθλημα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πολύ ισορροπημένο ματς, ένα ντέρμπι στην κόψη του ξυραφιού θα λέγαμε. Σε μια σεζόν γενικά που ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί στην Ιταλία, με πρωταγωνίστριες τις συγκεκριμένες ομάδες. Στο 1.88 η πρόκριση για την Ίντερ, στο 1.94 για τη Μίλαν. Περιμένουμε πως αυτή τη φορά θα υπάρξει γκολ, που θα κάνει σαφώς πιο ανοιχτό το παιχνίδι. Θα αποφύγουμε το ρίσκο του σημείου και θα πάμε στοίχημα με 2-3 γκολ στο ματς σε απόδοση 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *