Προγνωστικά

Αταλάντα – Βερόνα: Υπάρχει αξία στο 2.00

on

Αταλάντα – Βερόνα (22:00): Για την 33η αγωνιστική η αναμέτρηση στο ‘Gewiss Stadium’. Σκούρα τα πράγματα για την Αταλάντα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι έχασε και στη Ρέτζιο Εμίλια από τη Σασουόλο, έτσι πλέον από υποψήφια για τετράδα κινδυνεύει να μείνει εντελώς εκτός ευρωπαϊκών εισιτηριών! Έπεσε στην 8η θέση με 51 βαθμούς, στο -5 από την 6η Λάτσιο αλλά και με δύο ματς λιγότερα. Ακόμη κι αν τα πάρει δεν σκαρφαλώνει αυτομάτως στην 6η θέση καθώς η Φιορεντίνα από την 7η θέση και με ματς λιγότερο καραδοκεί. Η Αταλάντα μετράει συνολικά 14Ν-9Ι-8Η στο πρωτάθλημα, με γκολ 53-36. Μάελε και Τόλοϊ είναι αμφίβολοι για την επικείμενη αναμέτρηση.

Η Βερόνα διανύει μια καλή σεζόν. Πολύ γρήγορα ξεμπέρδεψε με τα χαμηλά και έδειξε ότι είναι ομάδα που ανήκει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Μετά τη νίκη επί της Τζένοα ηττήθηκε στο Μιλάνο 2-0 από την Ίντερ και έμεινε στην 10η θέση. Με 45 βαθμούς δεν έχει αντικειμενικό στόχο για το υπόλοιπο της χρονιάς, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Το ρεκόρ της Βερόνα συναντάμε στις 12Ν-9Ι-11Η, με γκολ 56-49. Νταβίντοβιτς και Πάντουρ είναι τραυματίες, αμφίβολοι οι Μπάρακ, Μπεράρντι και Βελόζο.

Αταλάντα – Βερόνα (22:00): Περίεργη σεζόν για την Αταλάντα. Πάλεψε για πολλά, αλλά κινδυνεύει να μείνει με άδεια χέρια. Παραμένει μια σούπερ επιθετική ομάδα, εξαιρετική στη δημιουργία, αλλά φέτος κάπου υστέρησε στην αποτελεσματικότητα. Πάντα για τα δικά της δεδομένα. Η Βερόνα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Έπαιξε ελεύθερο ποδόσφαιρο, ακομπλεξάριστη, με στόχο το γκολ. Έστω κι αν θυσίασε πράγματα ανασταλτικά και υποχρεώθηκε σε ένα μεγάλο παθητικό στα μετόπισθεν.

Η Αταλάντα είναι ανώτερη και πλέον ξέρει πως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Βγάζει όμως μια αβεβαιότητα στις προσπάθειες της, γεγονός που την καθιστά ως επίφοβο φαβορί. Η Βερόνα παίζει χωρίς καμία πίεση, ελεύθερα και διατηρεί το επιθετικό της στυλ ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το goal/goal και το over 2,5 προσφέρονται σε ίδιες αποδόσεις. Εξίσου πιθανό να έρθουν… πακέτο και θα πάμε στοίχημα με το goal/goal & over 2,5 στο 2.00.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *