Προγνωστικά

Ομόνοια – Άρης Λεμεσού: Μεγάλο ματς

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ομόνοια – Άρης Λεμεσού, για το πρωτάθλημα στην Α’ Κύπρου.

Ομόνοια – Άρης Λεμεσού (19:00): Στάθηκε καλά στο Αλφαμεγα και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας η Ομόνοια. Στο 0-0 έμεινε με την ΑΕΛ Λεμεσού, σε ένα ματς όπου και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Λίγες οι καλές στιγμές στην αναμέτρηση, με την Ομόνοια να δείχνει ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεύτερο Χ στο εφετινό κυπριακό πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, που μετράνε και δύο τρίποντα. Το πρώτο Under στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις για την Ομόνοια. Αρνητική η παράδοση για την Ομόνοια στις τελευταίες συναντήσεις με τον Άρη Λεμεσού. Τελευταίος προπονητής της Ομόνοιας που κέρδισε τον Άρη ήταν ο Χένιγκ Μπέργκ ο οποίος θριάμβευσε μέσα στο Τσίρειο με 0-2 στις 16/02/22. Μάλιστα εκείνη την χρονιά οι “πράσινοι” είχαν 2/2 απέναντι στους τότε νεοφώτιστους.

Από μάχη στην Ευρώπη και στους ομίλους του Europa League προέρχεται ο Άρης Λεμεσού. Το πάλεψε και μάλιστα προηγήθηκε μέσα στην Πράγα. Παρόλα αυτά λύγισε από την σαφώς πιο έμπειρη Σπάρτα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με την Πάφο. Σε ένα ματς όπου δεν ήταν καλύτερη και λίγο έλειψε να την πατήσει παραπάνω. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετράει στο εφετινό κυπριακό πρωτάθλημα ο Άρης, με τα τρία από τα πέντε τελευταία του παιχνίδια να λήγουν Over. Με την παράδοση των τελευταίων ετών να είναι με το μέρος του κατεβαίνει στο ΓΣΠ με την Ομόνοια ο Άρης. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε τέσσερις σερί νίκες και μία ισοπαλία στις συναντήσεις τους με τους πράσινους της Λευκωσίας.

Ομόνοια – Άρης Λεμεσού (19:00): Μεγάλο ματς στο ΓΣΠ και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Πρώτος στόχος να μην ηττηθούν. Ποντάρουμε στο Χ Ημίχρονο, στο 2.10.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *