Προγνωστικά

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Με θέμα στην άμυνα

on

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30): Ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη για την ΑΕΚ πέρασε την περασμένη Κυριακή. Χωρίς φαντασία και δίχως φρεσκάδα, η Ένωση έμεινε στο 0-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, έμεινε στο -2 από εκείνον και πλέον έχει μπροστά της δύο ματς… τελικούς. Αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης και με τον Άρη στο «Βικελίδης» το ερχόμενο Σάββατο, ματς που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα και για τους δύο όσον αφορά την ευρωπαϊκή έξοδο.

Έπειτα από εφτά αναμετρήσεις στα Playoffs, η ΑΕΚ έχει μόλις μία νίκη. Μια νίκη που ήρθε στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι, μάλιστα, πιθανό ακόμα και το εξής… τρελό σενάριο. Αν κερδίσει τον ΠΑΣ και στο ΟΑΚΑ, μπορεί να βγει στην τετράδα μονάχα με αυτές τις δύο νίκες, αν τη βολέψουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα και δη εκείνα του Άρη. Τα πάντα ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σκοινί όσον αφορά στην έξοδο στην Ευρώπη και ακόμα υπάρχει καιρός.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30): Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει πως δεν είναι διατεθειμένος να… χαριστεί. Και πως αποτελεί μια ομάδα… πολύ σκληρή για να πεθάνει. Ήταν εκπληκτικός απέναντι στον ΠΑΟΚ, του οποίου επικράτησε με 1-0 στους «Ζωσιμάδες». Και είναι ανταγωνιστικός σε όλα του τα παιχνίδια έως τώρα στα Playoffs. Ισάξιος απέναντι σε όλους, επιβεβαιώνοντας τη σπουδαία δουλειά που έγινε και φέτος.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Αν η ΑΕΚ «γκελάρει» και σε αυτό το ματς, τότε το πράγμα θα αρχίσει να δυσκολεύει πολύ. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη προκειμένου να στηριχτώ πάνω της στοιχηματικά. Πόσο μάλλον σε αποδόσεις 1.30 με 1.40. Προτιμώ να ρισκάρω και να πάω σε επιλογή που είχε βγει στο πρώτο ματς, δηλαδή στο να σκοράρουν και οι δύο. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal στο εκπληκτικό 2.55.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *