Προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Θέλτα: Ικανές να το… ανοίξουν

on

Μπαρτσελόνα – Θέλτα (22:30): Στο Καμπ Νόου της Βαρκελώνης η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Θέλτα για την 36η αγωνιστική της Primera Division. Στη δεύτερη θέση η Μπαρτσελόνα με 69 βαθμούς και στο +11 από την πέμπτη Ρεάλ Μπέτις. Στην ενδέκατη θέση η Θέλτα με 43 βαθμούς συγκομιδή. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 3-3, σ’ ένα τρομερό ματς που η Μπαρτσελόνα στο 34’ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

Μπαρτσελόνα – Θέλτα (22:30): Σφιχταγκάλιασε το Champions League η Μπαρτσελόνα στην Ανδαλουσία. Έβγαλε μεγάλο διπλό επί της Ρεάλ Μπέτις, που επικράτησε 2-1. Προηγήθηκε με τον Ανσού Φάτι στο 76’, τρία λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε, αλλά δεν… μάσησε και ο Ζόρντι Άλμπα τής χάρισε το τρίποντο μ’ ένα εντυπωσιακό γκολ στα χασομέρια. No Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας ματς των μπλαουγκράνα στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο Μπουσκέτς, ούτε τώρα ο Πικέ. Πάγια εκτός Ντεστ, Νίκο Γκονθάλεθ, Πέδρο και Σέρτζι Ρομπέρτο.

Μεγάλο τρίποντο έβγαλε η Θέλτα στο Μπαλαΐδος κόντρα στην Αλαβές. Σκόρπισε την ομάδα από τη Βιτόρια με το εμφατικό 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ηγέτης Ιάγο Άσπας με δύο γκολ. Ο Γκαγιάρδο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ και όλα από εκεί και πέρα έγιναν εύκολα. Εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή, μπορεί να χαλαρώσει, αν και ο Κουδέτ δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, περνάει από δοκιμασία κάθε αγωνιστική. Σκάνδαλο με τον Σάντι Μίνα για σεξουαλική κακοποίηση, ο οποίος καταδικάστηκε σε 4ετή φυλάκιση και τέθηκε εκτός ομάδας. Πάγια εκτός ο ηγετικός μπακ Ούγο Μάγιο.

Μπαρτσελόνα – Θέλτα (22:30): Αδιάφορο ματς βαθμολογικά, ο άσος λογικά βρίσκεται χαμηλά στο σετ τιμών στο στοίχημα. Η Θέλτα σώθηκε, αλλά παραδοσιακά βάζει δύσκολα στην Μπαρτσελόνα. Τώρα όμως και οι δύο είναι χαλαρές. Πάμε στοίχημα με το Over 3,5 που κυκλοφορεί στο 2.20.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *