Προγνωστικά

Αλιάνζα Λίμα – Φορταλέζα: Να προσέξουν

on

Αλιάνζα Λίμα – Φορταλέζα (05:00): Τελευταία ευκαιρία για την Αλιάνζα Λίμα να διεκδικήσει έστω την 3η θέση. Τελευταία ευκαιρία για τη Φορταλέζα να μείνει ζωντανή για τη δεύτερη. Με «Χ», η Φορταλέζα «κλειδώνει» την πρόκριση στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Στο στοίχημα το «διπλό» προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί. Στον πρώτο γύρο, στην Βραζιλία, είχαμε «άσο» με 2-1. Είναι ο έκτος όμιλος στο Κόπα Λιμπερταδόρες και πάμε να δούμε μερικά στοιχεία. Ρίβερ Πλέιτ 10, Κόλο Κόλο 7, Φορταλέζα 4, Αλιάνζα Λίμα 1.

Το 1-1 που πήρε από την Κόλο Κόλο εντός είναι ο μοναδικός βαθμός της Αλιάνζα Λίμα. Η μοναδική ελπίδα που έχει για την 3η θέση είναι μόνο αν κερδίσει αυτό το ματς. Στο πρωτάθλημά της, στο Περού, μετράει δύο σερί νίκες, 2-0 τη Σέζαρ Βαγέχο και 1-0 την Ουνιβερσιτάριο Σαν Μαρτίν Λίμα. Μετά από 12 αγώνες, είναι στην 6η θέση με 23 βαθμούς (7-2-3, 21-12 γκολ), στο -5 από την κορυφή.

Η Φορταλέζα είναι στους 4 βαθμούς και μόνο αν πάρει αυτό το ματς θα έχει ελπίδες για τη 2η θέση. Τελευταία αγωνιστική έχει δύσκολο ματς, στη Χιλή με την Κόλο Κόλο. Στην Βραζιλία προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Μποταφόγκο και είναι σε κακή κατάσταση. Έχει μόλις 1 βαθμό σε 5 αγώνες (και 3-8 γκολ), κοινώς δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Μία από τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στη σεζόν.

Αλιάνζα Λίμα – Φορταλέζα (05:00): Μπορεί να δίνεται ένα βήμα μπροστά η Φορταλέζα, αλλά δείχνει ότι δεν πατάει καλά. Και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το ρίσκο. Πάμε στοίχημα με το «Χ» ημίχρονο στο 2.11.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *