Προγνωστικά

Νότιγχαμ – Σέφιλντ: Με το βλέμμα στο Ουέμπλεϊ

on

Νότιγχαμ – Σέφιλντ (21:45): Ρεβάνς της ημιτελικής φάσης των playoffs ανόδου στο ‘City Ground’, ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Χάντερσφιλντ στον τελικό. Η Νότιγχαμ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης, επικρατώντας 2-1 στο ‘Bramall Lane’. Άφησε την μπάλα στους γηπεδούχους και ήξερε πως να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά τους στην αντεπίθεση. Κόλμπακ (10′) και Τζόνσον (71′) της χάρισαν το προβάδισμα, πριν μειώσει ο Μπέργκε στις καθυστερήσεις. Με το τελικό σκορ να αδικεί την ομάδα του Στιβ Κούπερ. Στην κανονική περίοδο, η Νότιγχαμ ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στην 4η θέση με 80 βαθμούς και ρεκόρ 23Ν-11Ι-12Η με γκολ 73-40. Ντέιβις, Γκράμπαν και Λόου παραμένουν στο ιατρικό δελτίο, αμφίβολος ο σημαντικός Γέιτς.

Με την πλάτη στον τοίχο φτάνει στην αναμέτρηση η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έπεσε στην παγίδα στο πρώτο ματς, καθώς πήρε την πρωτοβουλία και μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να μπορεί να υποστηρίξει την επιλογή της. Οι απουσίες στη γραμμή κρούσης έφεραν κακές τελικές αποφάσεις και μαζί έδωσαν το δικαίωμα στη Νότιγχαμ να φεύγει άνετα στην κόντρα. Το πρόβλημα είναι πως οι Μπρούστερ, Μπογκλ, ΜακΜπέρνι και ΜακΓκόλντρικ θα λείψουν και τη ρεβάνς, ενώ εκτός μάχης παραμένουν και οι Γκουντ, Ο’Κόνελ. Οι ‘λεπίδες’ με 75 βαθμούς τερμάτισαν στην 5η θέση του πρωταθλήματος, με ρεκόρ 21Ν-12Ι-13Η και γκολ 63-45.

Νότιγχαμ – Σέφιλντ (21:45): Αυτό που προσπαθεί να πετύχει η Νότιγχαμ έμοιαζε αδιανόητο στην αρχή της σεζόν. Τότε που η εικόνα της ήταν τραγική αγωνιστικά και έδινε την εντύπωση ότι θα παλέψει για τη σωτηρία! Η αλλαγή στον πάγκο αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από ευεργετική, καθως ο Κούπερ βρήκε τα κουμπιά των παικτών του και πραγματικά μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό πως η Νότιγχαμ διέγραψε πορεία πρωταθλητισμού στο υπόλοιπο της σεζόν, παρουσιάζοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Η Σέφιλντ ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μισό της σεζόν και πέτυχε τον στόχο των playoffs. Είναι έμπειρη ομάδα, ικανή στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και με κενά στην άμυνα.

Η αποστολή των φιλοξενούμενων είναι πολύ δύσκολη. Οφείλουν να ψάξουν τη νίκη και παράλληλα αντιμετωπίζουν απουσίες επιθετικά, τη στιγμή που η Νότιγχαμ είναι… μανούλα στο reactive παιχνίδι και την εκμετάλλευση των χώρων. Η αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων είναι στα ύψη, έχουν ενθουσιασμό και μομέντουμ, ενώ ο κόσμος δίνει την έξτρα ώθηση στο χορτάρι. Τα δεδομένα δείχνουν τελικό για τη Νότιγχαμ και οι αποδόσεις υπέρ της είναι δελεαστικές. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & over 1,5 γκολ στο 2.82.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *