Προγνωστικά

Αλκμάαρ – Φίτεσε: Με στόχο την… Ευρώπη

on

Αλκμάαρ – Φίτεσε (15:30): Δεύτερος τελικός πλέι οφ για μια θέση στο Europa Conference League. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Στο πρώτο ματς, η Φίτεσε προηγήθηκε στο 22’, με την Αλκμάαρ να φέρνει το ματς στα ίσια στο 56’. Η ομάδα του Άρνεμ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 86’. Εάν μετά τη λήξη του δεύτερου 90άλεπτου, οι δύο ομάδες έχουν πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων συνολικά, ακολουθεί ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Αλκμάαρ – Φίτεσε (15:30): Χωρίς να είναι χειρότερη από την αντίπαλό της, η Αλκμάαρ ηττήθηκε στο Άρνεμ και πλέον ψάχνει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να βγει στην Ευρώπη ή στη χειρότερη, με ένα γκολ και να στείλει το ματς στην παράταση. Αν δεν τα καταφέρει, η σεζόν για την ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν θα θεωρηθεί πλήρως αποτυχημένη και πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις. Πάντως, η παράδοση δεν είναι υπέρ της. Τις προηγούμενες τρεις φορές (2007, 2014, 2017), που έφτασε στον τελικό των πλέι οφ, δεν τα κατάφερε. Αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αρ. μπακ-αρχηγού Βάινταλ.

Αλκμάαρ – Φίτεσε (15:30): Με συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και ένα μικρό, προβάδισμα, πάει να παίξει τη ρεβάνς η Φίτεσε. Το γκολ του Οπεντά στο 86’ ίσως αποδειχθεί καθοριστικό, στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Σε αυτή τη διαδικασία, η… εμπειρία της είναι θετική, αφού τις προηγούμενες τέσσερις φορές που έφτασε στον τελικό των πλέι οφ, κέρδισε τις τρεις (2012, 2015, 2018) και έχασε τη μία (2019). Ο Τόμας Λετς δεν μπορεί να υπολογίζει στους στόπερ Ορόζ και Ράσμουσεν, τους ακραίους μπακ Ντάσα και Βίτεκ, συν τον χαφ Γκμποχό.

Είναι ο δεύτερος τελικός των πλέι οφ και δεν δέχομαι τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό της Αλκμάαρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου στο στοίχημα. Ξεκάθαρα θα πάω στα γκολ και εξηγούμαι: Στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της ΑΖ, υπάρχει αμφίσκορο και μίνιμουμ τρία γκολ, ενώ το ίδιο συμβαίνει στα 6/7 τελευταία της Φίτεσε. Επιπλέον, η Αλκμάαρ έχει δεχθεί γκολ στα 18/19 παιχνίδια που έχει δώσει από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «Goal/Goal» στο άκρως ικανοποιητικό 1.75. Αν θέλει κάποιος να πάρει πιο υψηλή απόδοση, μπορεί να πάει στο «Goal/Goal και Over 2,5» στο 2.17.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *