Προγνωστικά

Καχαμάρκα – Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ: Το πάνε… ψηλά

on

Καχαμάρκα – Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ (23:00): Αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Περού είναι αυτή εδώ. Υπάρχει απόσταση στη βαθμολογία, αλλά αυτή δεν αποτυπώνεται και στις αποδόσεις στο στοίχημα. Πάμε να δούμε τι έχουμε, καταγράφοντας πρώτα μερικά στοιχεία από τα πεπραγμένα τους.

Μεγάλη αστάθεια δείχνει φέτος η Καχαμάρκα και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη ως τώρα. Ηττήθηκε προ 10ημέρου με 3-2 από τη Σιενσιάνο Κούσκο και πριν είχε νικήσει 4-3 την Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ. Το 3-1 από την Σέζαν Βαγέχο και το 3-1 επί της Ουνιβερσιτάριο Σαν Μαρτίν Λίμα είναι τα δύο αμέσως προηγούμενα αποτελέσματά της. Επίσης, έχει δύο νίκες σε σύνολο σε 9 αγώνες. Συνολικά, είναι στη 15η θέση (σε σύνολο 19 ομάδων) με 14 βαθμούς, έχοντας 4-2-8 και 24-28 γκολ.

Από την άλλη, η Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ είναι στην 7η θέση, έχοντας 25 βαθμούς με 8-1-5 και 20-13 τέρματα. Η διαφορά μέχρι τη 2η θέση είναι μόλις μία νίκη! Νίκησε 1-0 την Σπορτ Χουανκάγιο και πριν είχε δύο ήττες με 1-0 από τη Μελγκάρ και από την Σπόρτινγκ Κριστάλ. Είχε κάνει δυνατή εκκίνηση με 6 νίκες σε 9 αγώνες, αλλά όπως είναι λογικό ήρθε και η κάμψη στην εικόνα της.

Καχαμάρκα – Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ (23:00): Ανοίγουν πολύ τα παιχνίδια της Καχαμάρκα και σε αυτό θα ποντάρουμε. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο συμπαθητικό 1.74. Δεν είναι άσχημη απόδοση και θα την τιμήσουμε. Επίσης, με βάση ότι βρίσκουμε το «διπλό» γύρω στο 3.20, θα είχε αξία αν συνδυάζαμε τα γκολ (ακόμα και το Over 1,5) και με το Χ2.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *