Προγνωστικά

Αμβούργο – Φράιμπουργκ: Για το όνειρο… του τελικού

on

Αμβούργο – Φράιμπουργκ (21:45): Νοκ άουτ παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι. Το Αμβούργο, που είναι η μοναδική ομάδα εκτός Bundesliga, έφτασε στην τελική τετράδα αποκλείοντας με 3-2 στα πέναλτι την Καρλσρούη. Στην κανονική διάρκεια και στην παράταση το σκορ ήταν 2-2. Από την άλλη, η Φράιμπουργκ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπόχουμ με 2-1 στην παράταση. Στην κανονική διάρκεια, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Αμβούργο – Φράιμπουργκ (21:45): Την υπέρβαση ψάχνει το Αμβούργο, αφενός γιατί βρίσκεται μια κατηγορία κάτω, αφετέρου γιατί βασικός στόχος είναι η επιστροφή στη Bundesliga μετά τη σεζόν 2017-18. Στο παρελθόν, έχει κατακτήσει το τρόπαιο τρεις φορές. Στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Καρλσρούη, αλλά ήδη έχει μείνει αρκετά πίσω. Βρίσκεται στην 6η θέση με 48β. και στο -5 από την 3η που οδηγεί στα μπαράζ, τέσσερις στροφές πριν το τέλος. Δεν επηρεάζει η απουσία του αρ. μπακ Λάιμπολντ. Αμφίβολη η συμμετοχή του αμυντικού Ρορ.

Αμβούργο – Φράιμπουργκ (21:45): Την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της διανύει η Φράιμπουργκ, η οποία «παίζει» σε διπλό ταμπλό. Στο Κύπελλο διεκδικεί την παρουσία της στον τελικό για πρώτη φορά, ενώ στα ημιτελικά βρίσκεται για δεύτερη. Την προηγούμενη (2012-13) έμεινε εκτός συνέχειας από τη Στουτγάρδη. Στη Bundesliga, φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη. Όμως, μπορεί να κοιτάει και πιο ψηλά, αφού απέχει μόλις 1β. από την 4η θέση, που οδηγεί στα σαλόνια του Champions League. Χωρίς νεότερα προβλήματα. Σταθερά εκτός ο αμυντικός χαφ Κάιτελ και ο μεσοεπιθετικός Σάντε.

Η Φράιμπουργκ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το Αμβούργο θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι του». Η πρόκριση στον τελικό εξιτάρει και τους δύο αντιπάλους, που θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν εκεί. Δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο παράτασης, αλλά με γκολ, τα οποία θεωρώ βάση για το στοίχημα μου. Πάμε στοίχημα με 2Χ και Goal/Goal στο εξαιρετικό 2.25.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *