Προγνωστικά

Αρης Λεμεσού – Νέφτσι Μπακού: Χωρίς να ρισκάρει

on

Αρης Λεμεσού – Νέφτσι Μπακού (20:30): Παρθενική εμφάνιση στην Ευρώπη. Τερμάτισε στην 5η θέση στην κανονική περίοδο του περσινού πρωταθλήματος στην Κύπρο και στη διαδικασία των πλέι οφ πήρε την τελευταία αγωνιστική την 4η θέση από την Ανόρθωση (με νίκη εκτός, 3-0) και μαζί το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Λίγες κινήσεις στα μεταγραφικά, θα μπορούσε να έχει ενισχυθεί περαιτέρω. Στα θετικά ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα για το πρώτο ματς με την Νέφτσι και θα παραταχθεί ουσιαστικά πλήρης. Να θυμίσουμε ότι είχε επικρατήσει του Άρη σε φιλικό προετοιμασίες λίγες εβδομάδες πριν με 1-0. Πάντως θα κάνει το ντεμπούτο του τώρα στην Ευρώπη και δεν έχει εμπειρία.

Αρης Λεμεσού – Νέφτσι Μπακού (20:30): Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν για την ομάδα του Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, που ανέλαβε τον Ιούνιο και πέρυσι οδήγησε την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα στην 3η θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος με την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Στην περσινή σεζόν τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, σε απόσταση 19 πόντων από την πρωταθλήτρια Καραμπάκ, την οποία πλέον δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2021, αλλά αυτό είναι το μοναδικό που έχει πάρει τα 8 τελευταία χρόνια. Άλλαξε πολλούς παίκτες στο ρόστερ της και θεωρητικά θα χρειαστεί χρόνο για να βρει πατήματα.

Αρης Λεμεσού – Νέφτσι Μπακού (20:30): Ο Άρης δεν έχει εμπειρία και είναι λογικό να έχει άγχος στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Η Νέφτσι κάνει πρεμιέρα, αλλά έχε περισσότερη εμπειρία. Η λογική λέει ότι δεν θα ρισκάρουν ειδικά στο πρώτο μέρος. Πάμε στοίχημα με το Χ ημίχρονο στο 1.95.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *