Προγνωστικά

Σπάρτα Πράγας – Βίκινγκ: Αυτό είναι το παιχνίδι τους

on

Σπάρτα Πράγας – Βίκινγκ (20:00): Τερμάτισε στην 3η θέση την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα Τσεχίας, ενώ έχασε και στον τελικό Κυπέλλου από τη Σλοβάτσκο. Αποτυχημένη η χρονιά, αν και βρέθηκε για τρίτη φορά στην 3η θέση στην τελευταία 4ετία. Εξαίρεση η καλή πορεία της στην Ευρώπη, όπου έφτασε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, ένα βήμα πριν τους «16». Έχει κάνει σημαντικές κινήσεις στις μεταγραφές και θέλει να το δείξει και στο γήπεδο. Πάντως το πέταλο των φανατικών της Σπάρτα είναι κλειστό λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς, ωστόσο η UEFA επέτρεψε να μπουν παιδιά 6-14 ετών.

Σπάρτα Πράγας – Βίκινγκ (20:00): Η Βίκινγκ τα πηγαίνει καλά για τα δεδομένα της. Ξεπέρασε τη μίνι κρίση και πλέον τρέχει αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Μετά το εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο τη Ρόζενμποργκ, αφυπνίστηκε και εμφανίστηκε παθιασμένη και έτοιμη να πάρει αυτό που ήθελε. Στη συνέχεια, επικράτησε με 1-0 της πρωτοπόρου Λίλεστρομ, για να φτάσει σε μια ακόμη αγχωτική νίκη –με γκολ πέναλτι στο 89ο λεπτό- απέναντι στην ουραγό Κρίστιανσουντ (2-1). Στην Ευρώπη δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία και οι τελευταίες της συμμετοχές ήταν πολλά χρόνια πριν.

Σπάρτα Πράγας – Βίκινγκ (20:00): Η Σπάρτα έχει βγάλει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στα φιλικά και είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από την Βίκινγκ. Από την άλλη οι Νορβηγοί είναι σε φουλ αγωνιστική δράση και μπορούν να βρουν έστω ένα γκολ. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *