Προγνωστικά

Ατλέτικο Μινέιρο – Έμελεκ: Τώρα είναι αλλιώς

on

Ατλέτικο Μινέιρο – Έμελεκ (01:15): Ίσως να την υποτίμησε λίγο την Έμελεκ η Ατλέτικο Μινέιρο στον πρώτο αγώνα (1-1). Δεν ήταν καλή, αλλά ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Προηγήθηκε στο 16’ με τον Αντεμίρ, ισοφαρίστηκε στο 58’ από το πέναλτι του Ροντρίγκεζ και είχε χαμένο πέναλτι με τον Χουλκ στο 87’. Και όλα αυτά, ενώ στο 68’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άλαν για αγκωνιά. Στο στοίχημα, η Ατλέτικο Μινέιρο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν υφίσταται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Με τέρματα του Χουλκ (πέναλτι) και του Σάσα, η Ατλέτικο Μινέιρο απέδρασε με 2-1 από την έδρα της Ζουβεντούδε και αναρριχήθηκε στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή. Τώρα, όμως, έχει ραντεβού με την πρόκριση. Αυτή η πρόκριση έχει ένα μεγάλο «πρέπει». Στον πρώτο αγώνα με την Έμελεκ, στο Εκουαδόρ, δεν ήταν ο εαυτός της και έμεινε στο 1-1, έχοντας και χαμένο πέναλτι με τον Χουλκ, όπως αναφέραμε πιο πάνω. Ακολουθούν δύσκολα ματς με Σάο Πάουλο και Φλαμένγκο, αλλά για την ώρα τα δίνει όλα να βρεθεί στους «8» του Λιμπερταδόρες.

Η Έμελεκ από το Εκουαδόρ έπαιξε ένα μήνα μετά το τελευταίο παιχνίδι της στον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να μπει σε λίγες μέρες στον δεύτερο. Στον πρώτο αγώνα ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά δεν στάθηκε τυχερή. Και θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο και η… ποιότητα. Θα καταφέρει να αντέξει στην πίεση που (θεωρώ ότι) θα της ασκηθεί; Δεν της δίνω πολλές πιθανότητες.

Ατλέτικο Μινέιρο – Έμελεκ (01:15): Το να προκριθεί η Ατλέτικο Μινέιρο δίνεται στο 1.18. Το να κερδίσει στο 1.33. Δεν μας κάνουν, προφανώς. Το να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο, όμως, είναι κάτι άλλο. Πάμε στοίχημα με 1 Ημίχρονο/1 Τελικό στο 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *