Προγνωστικά

Ιντερνασιονάλ – Κόλο Κόλο: Πάμε για «μάχη»

on

Ιντερνασιονάλ – Κόλο Κόλο (03:30): Φαβορί για τη νίκη η Ιντερνασιονάλ, μεγάλο φαβορί για την πρόκριση η Κόλο Κόλο! Δεν είναι φοβερό; Σίγουρα παίζει ρόλο η νίκη της Κόλο Κόλο με 2-0 στον πρώτο αγώνα, αλλά και ότι δεν υφίσταται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Πάμε να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα…

Στο 1-1 με τη Σεαρά έμεινε η Ιντερνασιονάλ, εκτός έδρας, στον τελευταίο αγώνα της. Ήταν ελαφρώς καλύτερη, αλλά δεν έφτανε. Τώρα, όμως, ρίχνει όλο το βάρος στον δεύτερο αγώνα με την Κόλο Κόλο. Στον πρώτο, δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ηττήθηκε με 2-0 και ήταν σχεδόν αγνώριστη στο δεύτερο ημίχρονο. Απείλησε ελάχιστα και είχε ακυρωθέν γκολ με τον Εστεβάο στο 88’ (για χέρι). Στη διάρκεια της σεζόν δείχνει ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα και πως δύσκολα χάνει. Τώρα καλείται να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό. Μπούστος και Πένια προπονήθηκαν και επιστρέφουν, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ρενέ και Βάντερσον.

Με τέρματα του Λουσέρο (12’) και του Σολάρι (55’), η Κόλο Κόλο πήρε αυτό που ήθελε. Έκανε ένα σχεδόν άψογο ματς και τώρα παίζει για… τρία αποτελέσματα. Ακόμη και με ήττα με δύο γκολ διαφορά, δεν αποκλείεται και παραμένει ζωντανή. Στο πρωτάθλημα, πήρε 1-1 εκτός έδρας με την Έβερτον Βίνια ντελ Μαρ, αν και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές (25’ Πάβεζ, 76’ Ρόχας).

Ιντερνασιονάλ – Κόλο Κόλο (03:30): Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για καμία από τις δύο. Ούτε για την Ιντερνασιονάλ που κυνηγάει μία μεγάλη ανατροπή. Ούτε και για την Κόλο Κόλο που περιμένω να δεχτεί μεγάλη πίεση. Θα αντέξει; Θα κρατήσει; Είναι «απαντήσεις» που θα δοθούν στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει πολύ το Πρώτο γκολ Ιντερνασιονάλ, αλλά δεν αξίζει στο 1.44. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ Ιντερνασιονάλ στο 1.83. Θα το ήθελα λίγο παραπάνω, αλλά θα το πάρω και σε αυτήν την τιμή. Οφείλει να ρισκάρω, θεωρώ πως ίσως είναι λίγο καλύτερη, αλλά καλείται να το δείξει και να κάνει ένα δυνατό ματς.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *