Προγνωστικά

Βέλγιο – Ολλανδία: Μπορούν να σκοράρουν

on

Βέλγιο – Ολλανδία (21:45): Ξεκίνημα στον 4ο όμιλος της πρώτης κατηγορίας του Nations League για Βέλγιο και Ολλανδία. Έναν όμιλο που έχει επίσης την Πολωνία με την Ουαλία, οι οποίες αγωνίστηκαν την Τετάρτη μεταξύ τους με τους Πολωνούς να επικρατούν με 2-1 με… υπογραφή Σφιντέρσκι. Σε ένα ματς που γύρισαν το εις βάρος τους 0-1. Κόντρα… παραδοσιακή ανάμεσα στους γείτονες Βέλγους και Ολλανδούς, οι οποίοι πάντως έχουν πολλά χρόνια να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι μεταξύ τους. Από το 2003 και έπειτα έχουν αγωνιστεί πέντε φορές, όλες σε φιλικά παιχνίδια.

Τελευταίο αυτό του Οκτωβρίου του 2018, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Αποτέλεσμα που έχει εμφανιστεί άλλες δύο φορές σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια, με τους Βέλγους να μετρούν και δύο νίκες. Καμία νίκη για τους “Οράνιε”. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν φυσικά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχοντας μάλιστα πολύ μεγάλες φιλοδοξίες. Στον πρώτο όμιλο θα είναι η Ολλανδία μαζί με Κατάρ, Σενεγάλη και Εκουαδόρ και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της. Γενικότερα οι Ολλανδοί θέλουν να φτάσουν μακριά και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Βέλγιο – Ολλανδία (21:45): Στον έκτο όμιλο είναι οι Βέλγοι, που έχουν μια ακόμα σπουδαία ομάδα, την Κροατία. Μαζί τους οι Καναδάς και Μαρόκο, που έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Σαφώς και το Nations League δεν περνάει αδιάφορο για Βέλγιο και Ολλανδία. Είναι, άλλωστε, παιχνίδια που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην προετοιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και σημαντικά στο πρεστίζ των χωρών. Βέλγιο και Ολλανδία αναμένεται πάντως να μας προσφέρουν ένα ωραίο και επιθετικό παιχνίδι. Δεν έχουν ελλείψεις, έχουν πολύ επιθετικό σκεπτικό στο παιχνίδι τους, έχουν παίκτες για να προσφέρουν θέαμα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Μπορεί να έχουμε να δούμε πολλά γκολ σε ματς των δύο ομάδων από το μακρινό 2012 και το 4-2 του Βελγίου, όμως εδώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Για να δούμε καλό ποδόσφαιρο, θέαμα, δημιουργία, γκολ. Σε καλή τιμή το over και αν το συνδυάσμου με το αμφίσκορο μπορούμε να βγάλουμε μία ωραία επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Που να αποτελέσει και βάση για κάποιο δελτίο μας. Πάμε στοίχημα λοιπόν με G/G & Over 2.5 γκολ συνολικά σε απόδοση 1.98.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *